Gold
4.0/5

Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gold

Videoslot Gold is één van de nieuwe slots van Big Time Gaming en bij dit spel spat de luxe en weelde van de symbolen af. Dit spel is goudkleurig en bestemd voor spelers die houden van glitter en glamour en de bedragen dat je kunt winnen met dit spel zijn gigantisch te noemen.

Bovendien is Gold het eerste spel gelanceerd door het inmiddels befaamde Big Time Gaming. Zoals je ziet wordt er hier nog geen gebruik gemaakt van het beroemde Megaways systeem. Je kunt tijdens het spelen genieten van de deuntjes van Spandau Ballet. Het theoretische uitbetalingspercentage is een schamele 95,02% en de variantie is medium. Na de vorige release van de klassieke gokkast Lucky Streak laat BTG met Gold zien dat ze ook prachtige video slots kunnen produceren.

Hoe werkt de Gold Slot?

Het speelveld is verdeeld over vijf rollen, drie rijen met 20 lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 500 euro per draai waardoor dit een perfect spel is voor grote gokkers.

De symbolen bestaan uit gouden luxueuze items zoals goudbaren, een gouden auto, gouden klokje, een gold card en sieraden. De goudbaren leveren  het meeste op want bij vijf stuks pak je 750x de inzet. Juwelen en een Gold card zijn iets minder waard, hiermee pak je 250 en 400 munten.

gold slot

De kaartsymbolen leveren zoals gebruikelijk het minste op. Vijf dezelfde speelkaarten zorgt voor een bedrag vanaf 100 tot 125 munten. Het wild symbool symbool zorgt zowel bij de basis als met de free spins bonus voor een verdubbelaar. Dit spel is dus niet zo spannend als de wat nieuwe BTG slots zoals Opal Fruits en Temple Quest Spinfinity.

Gratis spins bonus

Het scatter symbool is dat van de gouden plaat en als je drie van deze symbolen verspreid over het scherm ziet verschijnen dan verdien je 15 gratis spins of meer. Tijdens de free spins hoor je een achtergronddeuntje Gold van de in de jaren 80 populaire popgroep Spandau Ballet.

Alle winsten dat je tijdens de free spins behaalt worden nog eens verdrievoudigd waardoor de winsten echt flink op kunnen lopen. De gouden koffer is bij dit spel het wild symbool en dit symbool vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter). Met het wild symbool kun je tot wel 100.000 credits winnen!

Wat vinden wij van de Gold Gokkast?

Na dit videoslot uitvoerig getest te hebben komen wij tot de conclusie dat dit een van de toppers is onder de BTG slots gelanceerd onder het Microgaming platform.

Zowel het beeld als de bijbehorende geluiden als je winst hebt behaald zijn prettig en het voordeel van deze video gokkast is dat je gigantische winsten kunt behalen tijdens free spins en met het wild symbool.

Dit spel is dan ook bij uitstek een geschikt spel voor high rollers die graag met flinke inzetten spelen. Je kunt zowel het aantal lijnen instellen tot maximaal 20 actieve lijnen als het aantal munten per lijn waarmee je wilt spelen.

Pluspunten
  • Dit spel speelt lekker weg zeker gezien het een oude release betreft
  • Het wild symbool zorgt voor een verdubbelaar
  • De winst wordt tijdens gratis spins verdrievoudigd
Minpunten
  • De RTP ligt ver onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip