Gold Volcano
4.0/5

Gold Volcano


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gold Volcano

Dat Play ‘N Go heerser is over het grid formaat bewijzen zij weer eens met het vuurspuwende Gold Volcano, een online slot dat alles in huis heeft om je als speler spannende momenten te bezorgen.

Het thema betreft een vulkaan dat op het punt staat om uit te barsten, maar wees gerust want een uitbarsting van dit spel kan jouw fors belonen.

Een grid slot wijkt af van het standaard formaat waarbij er meestal gebruik wordt van het cluster pays mechanisme waarbij winnende clusters verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen.

Play ‘N Go produceert regelmatig dit type online gokkasten, denk aan gokkasten zoals Troll Hunters 2 en Tome of Madness.

Vet winnen kan door een van de extra features of de free spins bonus.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% en de variantie is aan de hoge kant.

Hoe werkt de Gold Volcano Gokkast?

Het speelveld van Gold Volcano heeft 8 kolommen en rijen met een hoogte van 3x4x5x6x6x5x4x3x. Dit spel is gekoppeld aan het cluster pays mechanisme en wat direct opvalt is dat de symbolen niet vallen maar van onder naar boven door lava worden opgestuwd.

Een winnende cluster wordt gevormd zodra je vier of meer dezelfde aangrenzende symbolen weet te landen.

Voor geld spelen kan via de gebruikelijke Play ‘N Go inzetstaffel van 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Tijdens dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk cascades aan winstcombinaties te draaien want zodra je zes keer achter elkaar een cluster weet te vormen kan je beginnen aan de spannende free spins bonus.

De premium symbolen bestaan uit gekleurde edelstenen en leveren een uitbetaling van 25x tot maximaal 1.000x de inzet op, maar dan moet je wel een cluster van dertig hebben.

Zoals gebruikelijk hebben de kaartsymbolen een lagere waarde, een cluster van 30 van het zelfde kaartsymbool levert een uitbetaling van 2x tot 2,5x de inzet op.

Verder zijn er nog wilds die alle andere symbolen vervangen behalve de scatters. Let op, want er is ook nog een x2 multiplier wild aanwezig.

Er zijn ook scatters aanwezig die een kristallisatie feature activeren zodra je er drie van hebt. Via de kristallisatie kunnen premium symbolen gekristalliseerd worden zodat het symbool een gouden edelsteen wordt dat de hoogste uitbetaling oplevert.

Drie extra features in de basis

Tijdens het basisspel kan er na elk niet winnende draaibeurt op willekeurige momenten de Dormant feature actief worden.

De inactieve vulkaan kan nu een van de volgende mini features opleveren;

  • Rumble: De vulkaan staat op het punt van uitbarsten en beeft. De symbolen worden door elkaar geschud en je krijgt ook nog een scatter toegekend.
  • Lava: Er wordt een rij aan symbolen toegevoegd
  • Excavate: Je krijgt nu drie tot vijf wilds

Zowel de mini features als de scatters vallen regelmatig tijdens het basisspel zodat er ook in de basis voldoende te beleven valt.

De Free Spins Bonus

Als het je lukt om zes keer achter elkaar een winnende cluster te draaien dan win je 5 gratis spins en wordt het speelveld vergroot naar een grid van 8×8 symbolen.

Na elke winnende cluster zal de laag met magma een rij opschuiven en na zes winstcombinaties ontstaat er een vulkaanuitbarsting.

De symbolen worden nu vanuit de middelste twee kolommen van de vulkaan uitgespuwd waarmee de buitenste laag wordt opgevuld.

De drie mini features zijn nu helaas niet actief maar je kunt wel profiteren van kristallisaties want die worden niet gereset.

Bovendien kun je extra spins verdienen als het wederom lukt om zes cascades aan winnende clusters te vormen.

Wat vinden wij van de Gold Volcano Gokkast?

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Gold Volcano een vette aanrader is.

Er gebeurt altijd wel wat spannends en met het geluk aan jouw zijde kan dat een zelfs een mooi bedrag opleveren.

Je kunt met een enkele draai tot maximaal 10.000x de inzet winnen!

Speel het gratis demospel hier op GokkastenStip of maak een account aan bij een legale kansspelaanbieder en pak een mooi welkomstbonus mee.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip