Gold Megaways
5.0/5

Gold Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gold Megaways

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat Big Time Gaming de videoslot Gold uitbracht. Gold Megaways is de langverwachte opvolger en tijdens de gratis spins bonus kun je ook hier genieten van de Spandau Ballet hit Gold. Dit spel is goed te doen voor spelers met een klein budget want je kunt al spelen vanaf €0,5 per draai.

Big Time Gaming heeft veel grafische aspecten van het originele slot behouden. Dankzij het megaways spelmechanisme speel je nu met standaard 117.649 manieren om te winnen. Tijdens het bonusspel kun je maximaal 1.000.000 ways to win ontgrendelen. De gratis spins bonus is op drie manieren te bereiken en voordat je dit bonusspel speelt krijg je eerst een draai aan het megaways rad.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,42% en de volatiliteit is hoog. De maximale uitbetaling dat je met één spin kunt winnen is 20.200x de inzet. Dit spel werd al op 23 augustus 2021 uitgebracht en is nu bij vrijwel alle legale online goksites met BTG software beschikbaar.

Werking van de Gold Megaways Slot

Gold Megaways gebruikt een standaard megaways format met 6 rollen en 2 tot 7 symbolen per rol. Zo ontstaan er maximaal 117.649 ways to win. Er is geen top rol zoals je van een aantal megaways slots gewend bent. Inzetten kan al vanaf € 0,05 tot maximaal € 20 per draai. Behalve speelkaart symbolen zijn er net als bij de voorloper symbolen die luxe en weelde vertegenwoordigen.

gold megaways gokkast

Een winnende combinatie van zes dezelfde speelkaarten is goed voor een uitbetaling van 0,8x tot 1,4x de inzet. Premium symbolen bestaan uit een gouden ring, gold card, rolls royce en rolex horloge. Met zes deze premium symbolen pak je een bedrag van 2x tot 100x de inzet.

Zodra je een winnende combinatie weet te landen verdwijnen de symbolen van de winstcombinatie om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Zodoende kunnen er cascades aan winstreacties ontstaan. Gouden koffers tellen als wild symbolen en komen voor op de rollen 2 tot en met 5 en kunnen voorzien zijn van een x3 multiplier.

Gratis Spins Bonus

Gold Megaways heeft geen ‘Bonus Buy’ feature. Toch kun je op drie verschillende manieren de free spins bonus winnen. Als je drie BTG scatters weet te landen dan ontvang je 12 gratis spins. Elke extra scatter is goed voor 4 extra spins. Een andere manier is zodra je een winstcombinatie met een waarde van minstens 70x de inzet weet te landen. Je krijgt nu de kans om via een Win Exchange feature de winst om te zetten naar de gratis spins bonus.

Met een winstcombinatie tussen de 20x en 70x de inzet kun je een gokje wagen waarmee je de gratis spins bonus kunt winnen. Je krijgt een draai aan een rad met rode en groene segmenten. Hoe hoger de prijs op het rad des te groter de kans op de free spins bonus.

Zodra je eenmaal het bonusspel hebt bereikt wordt er eerst een slinger aan het megaways wheel gegeven. Hiermee wordt de standaard hoogte van het aantal manieren om te winnen bepaald. De uitkomst is vanaf 14.000 tot maximaal 117.649 ways to win.

free spins bonus

Het BTG muntstuk telt nu als expanding (uitklappend) symbool waardoor er een extra rij wordt toegevoegd en dit symbool door twee andere symbolen wordt vervangen. Je kunt maximaal 10 rijen activeren waardoor er 1 miljoen manieren om te winnen ontstaan. Bovendien ontvang je dan ook nog eens 8 extra spins.

Wat is onze beoordeling van de Gold Megaways Gokkast?

Vergeleken met de voorganger heeft Gold Megaways een veel hogere winstpotentie. Het standaard megaways spelmechanisme wordt tijdens de gratis spins bonus flink uitgebreid. Met een flinke dosis geluk met Expanding Symbols ontstaan er één miljoen manieren om te winnen.

De Win Echange feature is een leuk extraatje waardoor je niet alleen afhankelijk bent van scatters om de bonusronde te bereiken. Ook als je het bonusspel niet weet te bereiken dan kun je tijdens het basisspel al een enorm geldbedrag winnen.

Het Lukt Big Time Gaming altijd weer om unieke features toe te voegen waardoor je als speler wilt blijven spelen. Andere innovatieve slots die wij onlangs hebben toegevoegd zijn Bison Battle van Push Gaming en Casino Zeppelin Reloaded van Yggdrasil.

Pluspunten
  • Geniet van de Gold soundtrack van Spandau Ballet tijdens free spins
  • Een Win exchange feature voor extra kans op de gratis spins bonus
  • Ontgrendel tot 1 miljoen megaways tijdens de bonusronde
  • Winstpotentie van 20.200x de inzet
Minpunten
  • Geen minpunten, vijf uit vijf sterren score
© Copyright 2023 Gokkasten Stip