Gold King
4.0/5

Gold King


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gold King

Een nieuwe slot van Play’N Go is Gold King waar de focus op Koning Midas ligt die volgens de Griekse mythologie alles dat hij aanraakte in goud kon omtoveren.

Het is goed te zien aan de symbolen van de rollen want met goudbaren, een gouden kroon, kortom alles wat met goud te maken heeft. Dit slot heeft een aantal leuke extra functies zoals super stacks, super spins en zelfs gouden spins.

Gold King bevat vijf reels en je kunt vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per ronde spelen. De beste combinaties zijn die van het wild symbool waarmee je tot 1250 munten kan winnen bij een maximale inzet daarop volgt het gouden kroon symbool dat 2500 munten oplevert.

Symbolen en Theoretische Uitbetaling

Laten we beginnen met het theoretische uitbetalingspercentage dat met 96,58% goed te noemen is. Qua symbolen met de beste uitbetaling is de met goud vergulde roos dat als wild telt het meeste waard. Vervolgens zijn de kroon, een juweel en de goudbaren ook premium symbolen.

gold king slot

De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 zijn het minste waard. Zodra je met een maximale inzet van 100 euro speelt kun je tot 500.000 munten winnen met slechts een enkele draaibeurt! Het wild symbool kan in de basis voor verrassingen zorgen.

Ook de Golden Spin feature komt regelmatig voor. Hiermee wordt de eerste, derde en vijfde rol compleet gevuld met dezelfde symbolen. Je hoeft dus alleen maar soortgelijke symbolen op de 2e en 4e rol te landen.

Gold King Speluitleg en extra Functies

Gold King heeft niet alleen een uitstraling van luxe en weelde, het is ook een slot dat behoort tot de hoge variantie slots waarmee je een maximale winst van 5000x jouw inzet kunt winnen.

Tijdens de basis is er een kans dat de super stacks feature voorkomt op de rollen 1, 3 en 5. Er is ook een kans dat een willekeurig symbool 3 stacks vormt alleen hebben wij dat tijdens een test run niet mogen ervaren.

De Super Spin Feature waarbij je bij drie scatters 10 gratis spins krijgt is echt heel spannend. Zowel wilds als speelkaarten komen nu als super stacks voor. Premium symbolen nemen nu een gehele rol in beslag. Zo wordt winnen wel heel eenvoudig. Draai je één of meer scatters tijdens de free spins dan ontvang je 2 tot 10 extra draaibeurten. Een ander spel met expanderende symbolen tijdens de gratis spins bonus is NetEnt’s nieuwe Gonzo’s Gold gokkast.

Wat vinden wij van de Gold King Gokkast?

Play ‘N Go weet ons altijd weer leuk te verrassen en dat is met Gold King goed gelukt. Dit spel heeft alles in huis wat je van een moderne videoslot kunt verwachten. De variantie is hoog, je beleeft spannende momenten en het spel ziet er grafisch gelikt uit.

Aan extra features is ook geen gebrek want je kunt zowel met de Golden Spin als Super Spins leuke extraatjes verdienen!

Pluspunten
  • De RTP is prima
  • Spannende extra features zoals Super Stacks in het basisspel
  • Een free spins bonus met expanderende symbolen
Minpunten
  • Meer gericht op gevorderde spelers die van hoge variantie slots houden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip