Gods of Gold Infinireels
4.0/5

Gods of Gold Infinireels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gods of Gold Infinireels

NetEnt laat met Gods of Gold Infinireels zien dat zij toch nog innovatief kunnen zijn. Het is het eerste NetEnt gokkast met de Infinireels optie waarbij er oneindig rollen toegevoegd kunnen worden. Toch is dit mechanisme niet geheel onbekend want de Australische spelprovider ReelPlay heeft het Infinity Reels mechanisme al aan het El Dorado slot toegevoegd, een spel dat wij aan onze wachtlijst met toe te voegen slots hebben toegevoegd.

NeEnt heeft wel het handelsmerk voor Infinireels al in september 2019 geregistreerd en dat is dus 3 maanden voordat Reel Play’s El Dorado gokkast werd gelanceerd dus wellicht heeft ReelPlay dit mechanisme juist van NetEnt gekopieerd.

Het mag de pret niet drukken want wij vermoeden dat NetEnt de komende maanden meer slots met dit geweldige spelmechanisme gaat produceren.

Dit spel is voorzien van een Babylonische thema met een ondode farao die is opgesloten in een oeroude schatkamer. Op grafisch vlak ziet Gods of Gold er aardig uit maar het draait allemaal om het nieuwe spelmechanisme.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,21% iets boven het gemiddelde en de variantie is medium.

Wat is het Infinireels Mechanisme?

Voordat we Gods of Gold omschrijven gaan we het eerst over dit nieuwe spelmechanisme hebben. Het spel start met een speelveld van 3×3 met 27 ways to win en elke keer dat je een winnende combinatie draait wordt het speelveld met een enkele rol groter gemaakt.

Zodoende kun je een oneindig aantal rollen en manieren om te winnen ontgrendelen, hieronder een beknopt voorbeeld;

  • 3 rollen, drie rijen: 27 ways to win
  • 4 rollen, vier rijen: 81 ways to win
  • 5 rollen, vijf rijen: 243 ways to win
  • 6 rollen, zes rijen: 729 ways to win
  • 7 rollen, zeven rijen: 2.187 ways to win

Theoretisch kan het aantal rollen en manieren om te winnen oneindig doorgaan maar je zult dan wel met elk spin een winnende combinatie moeten pakken. De maximale uitbetaling is ongeveer 25.000x de inzet! Is Infinireels Netent’s antwoord op BTG’s Megaways mechanisme?

Het basisspel van de Gods of Gold Infinireels Gokkast

In de basis begin je dus met een speelvlak van drie rijen, drie rollen en 27 ways to win. Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per draai. Behalve de Infinireels feature zijn er nog andere features waar je straks in deze review meer over kunt ontdekken.

De premium symbolen bestaan uit de vier goden waarmee je al bij drie van dezelfde soort prijs pakt. Lukt het om een winstcombinatie van tien dezelfde premiums te landen dan pak je een bedrag vanaf 32x tot maximaal 160x de inzet.

De stenen ingezet met edelstenen leveren minder op, tien stuks levert een bedrag van 4,8x tot 9,6x de inzet op. Er is ook een mini map en symbolen teller toegevoegd zodat je na een winnende combinatie precies ziet hoeveel ways to win zijn ontgrendeld

Het wildsymbool is de gouden kroon met een paarse edelsteen en vervang alle andere symbolen behalve de scatters. Het wild komt alleen voor zodra je de vierde rol hebt ontgrendeld.

Twee extra features

Er is ook een respin feature dat geheel willekeurig geactiveerd kan worden zodra je extra rollen hebt ontgrendeld en geen winnende combinatie meer draait.

Zodra je een winnende combinatie draait kan op random momenten de Multi Slam feature actief worden waardoor er 2 tot 3 extra rollen worden toegevoegd.

De Win Spins Bonus van Gods of Gold Infinireels

Het gouden embleem dat de zon moet vertegenwoordigen is de scatter en als je er hier drie van weet te landen ontvang je 10 gratis Win Spins. Voor elke extra scatter dat je draait ontvang je nog eens 5 extra spins.

Dankzij win spins is staat elke draaibeurt garant voor een winnende combinatie combinatie en dit gekoppeld met het Infinireels mechanisme zorgt ervoor dat je een gigantisch aantal manieren  om te winnen kunt ontgrendelen.

Met deze bonus is de winstpotentie maar liefst 25.000x de inzet!

Wat is onze beoordeling van de Gods of Gold Infinireels Slot?

NetEnt heeft ons inziens eindelijk weer eens een spannende video slot geproduceerd. Je krijgt de kans om een oneindig aantal rollen te ontgrendelen en via de win spins feature kun je een gigantisch geldbedrag winnen.

Je kunt hier in elk geval alvast een gratis voorproefje krijgen hoe dit spel werkt en als je voor geld wilt gokken dan adviseren wij je om een account aan te maken bij één van de legale online casino aanbieders.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip