Gnome Wood
4.0/5

Gnome Wood


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gnome Wood

De Gnome Wood 3D slot is een speelautomaat van Rabcat dat is uitgebracht onder het Quickfire platform van Microgaming. Extra functies zoals bonus spins, wandelende wild symbolen en een free spins scatter kom je tegen tijdens het spelen van Gnome Wood. Inzetten kan vanaf €0.25 tot maximaal €50 per draai aan de rollen.

Het thema betreft een fantasierijk bos met symbolen van runenstenen, een ketel, wilde bloemen en een boek met spreuken. Rabcat behoort tot een van de spelletjes van onze favoriete ontwikkelaar van 3D slots en veel van hun spelletjes zijn herkenbaar aan de runensteen waarmee je speelrondes afspeelt.

Hoe speel je de Gnome Wood Gokkast?

Gnome Wood heeft 5 rollen en 25 lijnen en is beschikbaar via een mobiel toestel of vaste PC. Er zijn een aantal bijzondere functies die we hieronder kort weergeven;

  • Wandering Wild: Dit betreft een wandelende wild symbool dat nimmer op de eerste rol kan voorkomen. Het is eigenlijk een soort wild symbool alleen ontvang je bonus spins waarbij de wandering wild na elke spin een plek naar links verplaatst.
  • Wandering Wild 2x: Hier geldt hetzelfde principe als bij de wandering wild alleen krijg je nu een vermenigvuldiger erbij.
  • Free spin Scatter: Drie of meer scatters leveren 10 free spins op en tijdens de draaibeurten kan er een wandering wild voorkomen.

Er is ook nog een gok spel waarbij je de winsten kunt verdubbelen, je klikt op een van de ketels om te ontdekken of je de winst hebt verdubbeld of de winst hebt verloren.

Wat vinden wij van de Gnome Wood Slot?

Het thema van Gnome Wood is door Rabcat perfect uitgevoerd, grafisch ziet alles er pico bello uit en dankzij de Wandering Wild met een dubbele multiplier feature kun je mooi extra winst pakken. Je kunt in de basis ook bonus spins verdienen waarbij de wandelende wilds elke keer een plekje verschuiven.

Het theoretische uitbetalingspercentage van 96,63% is ook niet slecht. Kortom, een leuke slot om in elk geval even gratis te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip