Ghost Glyph
3.0/5

Ghost Glyph


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ghost Glyph

Ghost Glyph is een nieuwe online gokkast van Quickspin met een griezelig goed thema dat waarschijnlijk aan onze lijst met beste Halloween gokkasten voor 2020 zal worden toegevoegd. Quickspin borduurt voort op het raster formaat waardoor er een 7×7 opstelling ontstaat.

Het draait bij Ghost Glyph om een spookhuis met spookjes die extra features zoals ghost urns en haunted wilds kunnen opleveren.

Door de raster opstelling is dit spel gekoppeld aan het Cluster Pays mechanisme waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk Ghost Glyph symbolen te landen.

Op visueel vlak is het genieten geblazen en heeft Quickspin er een spannende maar vooral grappige video slot van weten te maken. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,18% en de variantie is hoog.

De Ghost Glyph Gokkast in de Basis

Het speelveld van de Ghost Glyph gokkast bestaat uit een raster van 7×7 en is gekoppeld aan het Cluster Pays mechanisme. Een winnende cluster ontstaat zodra je vijf of meer aangrenzende symbolen weet te draaien en het liefst in combinatie met een Ghost Glyph.

ghost glyph slot

Zoals gebruikelijk bij het Cluster Pays mechanisme verdwijnen symbolen van winstcombinaties om plaats te maken voor nieuwe symbolen.

De premium symbolen bestaan uit grote brokken edelstenen en bij een cluster van vijftien van dezelfde soort pak je een bedrag vanaf 150x tot 600x de inzet.

Vier verschillende muntstukken zijn iets minder waard, draai er hier vijftien van voor 15x de inzet. Er is een reguliere wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de Ghost Glyhp’s.

Ghost Urn Features

Zodra je een winstcombinatie met een Ghost Glyph weet te landen dan ontgrendel je een van de volgende vier features;

 • Red Ghost Urn: Deze urn zorgt ervoor dat een symbool met een lage waarde uit het spel verdwijnt
 • Green Ghost Urn: Vervangt een symbool met een lage waarde met een ander low paying symbol
 • Yellow Ghost Urn: De gele geest plaatst 4 tot 10 wilds op het speelveld
 • Blue Ghost Urn: Dit is de geest waar het om draait want hiermee ontgrendel je de free spins bonus game

Om de free spins bonus te bereiken zul je dus vier opeenvolgende Ghost Glyphs nodig!

winnende draai

De Free Spins Bonus

De free spins bonus gaat van start zodra je een winstcombinatie met de blauwe Ghost Glyph hebt gedraaid. Het speelveld verplaatst zich nu naar een spookhuis met extra features. Nu ontvang je 8 gratis spins waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk winnende clusters (tumbles) te landen.

Elke winnende tumble dat je weet te draaien verhoogt de Paranormality meter, Je hebt 8 tumbles nodig om de meter compleet te vullen waarna je een nieuwe level behaalt, de levels zijn als volgt;

 1. Met level 1 ontgrendel je twee Haunted wilds, symbolen van 2×2 grootte
 2. Level 2 ontgrendeld een 3×3 Collosal Wild
 3. Level 3 ontgrendeld een 3×3 Collosal Wild dat meebeweegt totdat het uit het speelveld verdwijnt

Wat is onze beoordeling van de Ghost Glyph Slot?

Quickspin heeft met Ghost Glyph een hele leuke Cluster Pays slot ontwikkeld. Via de verschillende Ghost Urns kun je extra features ontgrendelen en de free spins bonus is leuk bedacht. Je kunt maximaal 2.260x de inzet winnen tijdens de bonusronde en dat is een redelijk bedrag als je met 100 euro per spin speelt.

Waarschijnlijk plaatsen wij dit spel bij onze top lijst met Halloween slots waar je andere spookachtige slots zoals Wolf Hunters kunt vinden. Speel de gratis demo hier of maak een account aan bij een legaal online casino met een vergunning van de kansspelautoriteit.

Pluspunten
 • Unieke en innovatieve features
 • Super spannende free spins bonus
 • Avalanche mechanisme zodat er winnende cascades ontstaan
Minpunten
 • Het duurt te lang om de free spins bonus te bereiken
 • De maximale winst is dat je kunt behalen is iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip