Genie Jackpots Megaways
4.0/5

Genie Jackpots Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Genie Jackpots Megaways

Genie Jackpots Megaways is een online gokkast geproduceerd door Blueprint Gaming en gekoppeld aan het Big Time Gaming Megaways mechanisme. De Genie Jackpots Megaways gokkast is al in 2018 uitgebracht en behoort net als Primal Megaways tot de eerste Megaways gokkasten van Blueprint.

Dit spel is betreft remake van de Genie Jackpots gokkast dat tot de Jackpot Kings reeks aan slots behoort. Het thema is gebaseerd op Aladin en de Wonderlamp uit de vertelling van Duizend-en-een-nacht.

Blueprint heeft het thema geweldig vertolkt en dat is goed terug te zien zodra je de free spins bonus bereikt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,52% en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt de Genie Jackpots Megaways Gokkast?

Het speelveld van Genie Jackpots Megaways wijkt iets af vergeleken met wat je van een Megaways gokkast gewend bent, met zes rollen en twee tot vijf symbolen per rol waardoor er 15.625 Megaways ontstaan.

Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 10 euro per draai waardoor dit spel uitermate geschikt is voor spelers met een beperkt budget. De winstpotentie is enorm want er is geen limiet op het bedrag dat je kunt winnen en via multipliers die progressief oplopen kan het heel hard gaan.

De premium symbolen bestaan uit twee kromsabels, een tulband met edelsteen, een schatkist en het Genie Jackpots logo. Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag op vanaf 2,5x tot maximaal 25x de inzet op.

Een lagere waarde is aan de speelkaarten toegekend waarmee je bij vijf van dezelfde soort een bedrag vanaf 0,5x tot 1x de inzet verdient. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

Extra Bonus Features tijdens het basisspel

Een van de kenmerken van Blueprint Gaming slots zijn de extra bonus features. Genie Jackpots Megaways heeft extra features dat je tijdens het basisspel kunt ontgrendelen en via de free spins bonus waar je straks meer over kunt ontdekken.

De features in de basis zijn als volgt;

Mystery symbolen: Zowel tijdens het basisspel als met de free spins bonus kunnen er vraagtekens vallen die in hetzelfde symbool kunnen veranderen

Genie Power Spins: De geest ontsnapt uit de fles en je wint een van de volgende features;

  • Wild Megaways: er worden extra wilds aan de rollen toegevoegd waarbij het maximale aantal Megaways wordt ontgrendeld
  • Genie Wilds: de Genie Wilds kunnen een gehele rol in beslag nemen gekoppeld met multipliers van x1 tot x5
  • Genie Win Spin: de geest in de fles zorgt voor extra mystery symbolen en wilds waarmee je een gegarandeerde winstcombinatie draait
  • Bonus Megaways: je krijgt nu extra bonus symbolen op de rollen waarmee de kans op de free spins bonus groter wordt

De Free Spins Bonus

Je kunt de Genie Jackpots Megaways free spins bonus op twee manieren bereiken. In de basis kan dit door drie tot zes scatters te landen waarmee je 10 tot 20 spins kunt winnen. Optioneel kun je de bonusronde kopen voor 100x de inzet, een fors bedrag maar de winstpotentie is tijdens de free spins bonus enorm dus het kan lonend zijn.

Extra spins verdienen kan door minstens twee scatters te draaien tijdens het bonusspel. Voordat de bonus van start gaat kun je een van de vier extra features selecteren zoals;

  • Mystery Wishes: elke draaibeurt levert mystery symbolen op
  • Unlimited Multilier: na elke spin wordt de multiplier met x1 verhoogd
  • Locking Wilds: wilds op de rollen 2 tot en met 5 worden nu sticky wilds en blijven gedurende de gehele bonus staan
  • Genie Streak: met deze feature kun je respins verdienen

De bonusronde is verrassend leuk en ons inziens is de beste bonus feature de unlimited multiplier.

Wat vinden wij van de Genie Jackpots Megaways Gokkast?

Wij hebben tijdens het spelen van het demospel genoten en als je de gratis demo speelt is het de moeite waard om de bonusronde te kopen want het gaat slechts om virtuele credits.

Ondanks de lage maximale inzet is dit een hoge variantie gokkast waardoor het hard kan gaan als je voor geld speelt. Houd hier dus rekening mee zodra je voor echt geld gaat gokken. Het sprookjes thema is goed uitgewerkt en er is geen gebrek aan extra features. Probeer ook een Primal Megaways, een van de eerste megaways gokkasten van Blueprint.

Probeer Genie Jackpots eerst hier gratis uit of maak direct een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders met een Nederlandse kansspelvergunning om voor geld te gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip