Gemblast
3.0/5

Gemblast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gemblast

Gemblast is een Endorphina gokkast dat qua spelverloop veel lijkt op de Starburst slot. Waarschijnlijk wil Endorhina meeliften op het succes van NetEnt’s top slot. Op visueel vlak ziet dit spel er goed uit. De symbolen bestaan uit sprankelende edelstenen en het thema speelt zich af tussen de sterren. Of dit spel het proberen waard is kun je verderop in onze review ontdekken.

Net als bij Starburst nemen de wild symbolen een gehele rol in beslag en zorgen ze voor respins. Als je eenmaal een winnende combinatie hebt gepakt kun je alsnog een Risk Game spelen, een kaartspel waarmee je 10 keer achter elkaar de winst kunt verdubbelen. Gemblast heeft verder geen toeters of bellen dus het is een kwestie van een inzet instellen en op de spin knop drukken.

De RTP is met 96,06% net boven het gemiddelde en de variantie schatten wij in op medium. De winst dat een enkele draai kan opleveren is 1.000x de inzet.

Werking van de Gemblast Gokkast

Het speelveld van Gemblast bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 variabele lijnen. Je kunt dus zelf bepalen of je met één lijn, meerdere lijnen of alle lijnen speelt. Inzetten kan vanaf €0,1 per lijn tot maximaal €100 als je met alle lijnen speelt. Winstcombinaties ontstaan zodra je minstens drie identieke symbolen van links naar rechts weet te landen.

gemblast slot

De uitbetalingen zijn tijdens het basisspel vrij hoog. Een winnende combinatie van vijf dezelfde edelstenen met een lage waarde levert al een uitbetaling op vanaf 10x tot 20x de inzet op. Met de twee premium edelstenen (Bar’s en Zevens) kun je winst pakken vanaf 50x tot 100x de inzet.

De wild symbolen hebben een speciale functie waar je hieronder meer over kunt lezen.

Expanderende Wilds

De wild (ster) symbolen komen alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Als je een wild weet te landen dan klapt het uit over de gehele rol. Je krijgt vervolgens een respin toegekend en dat kan gunstig uitpakken. Als je bijvoorbeeld een wild op de 2e rol krijgt en je weet de overige rollen met zevens te vullen dan pak je direct 1.000x de inzet. De kans daarop is natuurlijk klein maar dat de respin optie werkt is bewezen met NetEnt’s Starburst slot.

wild feature

Gemblast Risk Game

Als je een winnende combinatie te pakken heb kun je linksonder het risk game spelen. Onze tip is om eerst de waarde van de open kaart te bekijken. Heb je een kaart te pakken met een lage waarde dan is de kans een stuk groter dat je de winst weet te verdubbelen. Als je verliest dan verspeel je de complete winst. Je kunt tot maximaal 10 keer achter elkaar een Risk Game spelen.

Wat vinden wij van de Gem Blast Slot?

Verschillende spelproducenten hebben een Starburst kloon gemaakt en erg is dat niet. Wat Endorphina goed doet is ervoor zorgen dat de uitbetalingen van winnende combinaties een stuk hoger uitvallen. Bovendien kun je na winst altijd nog via het kaartspel proberen om de winst te verdubbelen. Het is belangrijk dat je verantwoord speelt, heb je dus een hoge winst te pakken, sla het kaartspel dan lekker over.

Andere slots die we je graag onder de aandacht willen brengen zijn Starburst XXXtreme van NetEnt en Dream Zone van Elk Studio’s. Je kunt hier voorlopig het gratis demospel onbeperkt gratis uitproberen.

Pluspunten
  • Bovengemiddelde RTP
  • Expanderende wilds met een respin
  • Risk Game gok feature
Minpunten
  • Dit is een koon van de populaire Starburst slot
© Copyright 2023 Gokkasten Stip