Gem Rocks
4.0/5

Gem Rocks


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gem Rocks

Yggdrasil Gaming weet altijd weer met leuke slots te komen en dat is met Gem Rocks goed gelukt. Dit spelletje heeft edelstenen als symbolen die als blokken naar beneden vallen.

Een van de eerste video gokkasten met vallende blokken is Gonzo’s Quest van NetEnt en het blijkt een concept dat aanslaat onder slots spelers. Gem Rocks is een slot met zes rollen, vier rijen waarmee je op 4096 manieren in de prijzen kunt vallen.

Voor geld gokken kan vanaf €0.25 tot €100 per draai en dit spel is speelbaar op smarphones, tablets en Pc’s. Met een beetje geluk kun je tot wel 9000x de lijninzet winnen met een enkele draai! Hoewel Yggdrail Gaming’s Jungle Books er grafisch beter uitziet is het ontwerp van Gem Rocks toch boven verwachting.

Uitbetalingen van lijnwinsten gelden zowel van links naar rechts als andersom.

Slot Opties

Winnende combinaties hebben een domino-effect waarbij nieuwe symbolen plaatsnemen en je wederom kans maakt op een winnende combinatie.

Er zijn ook vermenigvuldigers actief zodra je behalve 3 of meer symbolen op één lijn krijgt dezelfde symbolen aangrezen (onder of boven) de winnende combinatie krijgt.

Stel je hebt een winlijn met drie symbolen en dezelfde symbolen aangrenzend op drie lijnen, dit betekend dat er zes maal de lijnwinst wordt uitgekeerd. Dit kan flink oplopen want aangrenzende symbolen mogen ook diagonaal voorkomen.

De Gem Rock feature maakt dit spel extra spannend want hier speelt de monster meter aan de linkerkant een rol. Zodra je opeenvolgende lijnwinsten hebt valt er een monster naar beneden dat een blok van 2×2, 3×3 of 4×4 vormt. De meter werkt als volgt;

  • Bij twee opeenvolgende lijnwinsten valt er een monster dat een blok van 2×2 vormt.
  • Bij vijf opeenvolgende lijnwinsten valt er een monster dat een blok van 3×3 vormt.
  • Bij negen opeenvolgende lijnwinsten valt er een monster dat een blok van 4×4 vormt.

Hoewel Gem Rocks niet tot de beste Yggdrasil Gaming slots behoort is het toch een leuke video gokkast. De vermenigvuldigers en het Gem Rock monster zorgen ervoor dat je met geluk behoorlijke winst kunt behalen. Voor geld gokken op dit slot kan bij een gelicenseerde Nederlandse goksite.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip