Game of Thrones
4.0/5

Game of Thrones


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Game of Thrones

Eindelijk is het zover, spelers kunnen vanaf vandaag genieten van de nieuwe Microgaming slot Game of Thrones. Dit spel is gebaseerd op de populaire tv serie Game of thrones dat te volgen is op HBO. Uniek bij dit Microgaming videoslot is dat spelers de keuze krijgen tussen 243 manieren om te winnen of om juist met 15 vaste winlijnen te spelen.

Update!: Game of Thrones is nu ook mobiel speelbaar  maar je kunt nu helaas niet meer selecteren of je met 15 lijnen wilt spelen, je speelt nu standaard met 243 ways to win. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,01% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Game of Thrones gokkast?

Het speelveld is opgedeeld met vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen. Voor geld gokken kan vanaf dertig eurocent tot maximaal vijftien euro per draai.

Aan spannende features ontbreekt het niet bij Game of Thrones want er zijn ontzettend veel free spins te verdienen en er is een spannend bonusspel waarmee je extra credits kunt scoren. Speel het spel direct hierboven of lees hieronder meer over de Game of Thrones video gokkast.

game of thrones gokkast

De premium symbolen bestaan uit de fractievaandels waarmee je bij vijf dezelfde 5x tot ongeveer 9x de inzet pakt afhankelijk van het type vaandel. Het logo is wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Vijf wilds leveren een uitbetaling van ongeveer 17x de inzet op.

De free spins bonus

Bij Game of Thrones draait het allemaal om de scatter, het Game of Thrones troon symbool. Twee scatters geven al een random cash prijs en met 3, 4 of 5 scatters krijg je de keuze uit vier features zoals je op de afbeelding hiernaast kunt zien. Onder welke vlag wil jij dienen, je kunt de volgende vaandels selecteren;

  • Baratheon – 8 free spins + 5x vermenigvuldiger
  • Lannister – 10 free spins + 4x vermenigvuldiger
  • Stark – 14 free spins + 3x vermenigvuldiger
  • Targayen – 18 free spins + 2x vermenigvuldiger

Je kunt dus een enorme hoeveelheid aan gratis spins verzamelen! Behalve de scatter is er ook nog een stacked wildsymbool, dit is het symbool waar game of thrones doorheen geschreven staat. Deze wild vervangt alle symbolen behalve de scatter. Jouw winsten verdubbelen kan met de ‘Gamble Feature’, een kop of munt spel waar je vooraf de keuze krijgt uit vier verschillende locaties. 

Wat is onze beoordeling van de Game of Thrones Gokkast?

Als je op zoek bent naar een gokkast waarbij je uit vier verschillende bonusrondes een keuze kunt maken dan is Game of Thrones een spel voor jou. Het thema is natuurlijk gespitst op de populaire TV serie en qua geluid is het prima maar op visueel vlak valt het een beetje tegen.

Als je graag gokkasten speelt met een thema gebaseerd op blockbuster films speelt dan adviseren wij je om ook eens de Jurassic Park gokkast te spelen.

Als Nederlandse speler kun je dit spel het beste bij de meeste goksites met een kansspelvergunning van de kansspelautoriteit spelen.

Pluspunten
  • Vier verschillende bonusrondes
  • Een thema dat veel spelers aanspreekt
  • 243 ways to win
Minpunten
  • De RTP had wat hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip