Game of Thrones Power Stacks
4.0/5

Game of Thrones Power Stacks


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Game of Thrones Power Stacks

Met Game of Thrones Power Stacks heeft Microgaming in samenwerking met Slingshot Studio’s een prachtig vervolg van de Game of Thrones gokkast uitgebracht. Dit spel is al sinds 10 augustus 2021 te spelen bij online goksites met slots van Microgaming. Als je dit spel direct voor geld wilt spelen dan is ons advies om een account aan te maken via de online goksite Bet365.

Slingshot Studios heeft tal van extra mogelijkheden toegevoegd. Er zijn Power Stacks waarmee een aangewezen symbool een rol in beslag kan nemen. Je kunt munten opsparen om een Link & Win feature te activeren en er is een vermenigvuldiger gekoppeld aan de gratis spins bonus. Op visueel vlak zijn er ook verbeteringen aangebracht waardoor dit spel zeker de moeite waard is om uit te proberen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,2% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling met een enkele draaibeurt is maar liefst 25.000x de inzet.

Werking van de Game of Thrones Power Stacks Gokkast

Het speelvlak van Game of Thrones Power Stacks bestaat uit een raster van 5×5 symbolen met 40 vaste lijnen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai. De extra features staan op de gokkast vermeld. Zo wordt het Power Stacks symbool aangeduid en kun je direct zien hoeveel munten je hebt opgespaard voor de Link & Win feature. Verderop in onze review kun je meer ontdekken over de extra opties.

Symbolen met een lage waarde worden door vier emblemen van The Great House vertegenwoordig. Hiermee pak je 2x tot 2,5x de inzet als je vijf dezelfde emblemen op een vaste lijn weet te landen. Vijf personages uit Game of Thrones zijn meer waard. Zo verdien je met vijf symbolen van o.a Tormund Giantsbane, The Night King, Sansa Stark, Danerys Tagaryen en Jon Snow een bedrag van 5x tot 7,5x de inzet.

Het Game of Thrones logo telt als wild en kan alle andere symbolen (behalve het bonussymbool) vervangen. Een winnende combinatie met een wild erin zorgt ook nog voor een mooie animatie. Met vijf wilds pak je de hoogste uitbetaling van 25x de inzet.

De Power Stacks kunnen ervoor zorgen dat het gehele speelveld met hetzelfde symbool wordt gevuld. Linksonder zie je welke power stacks symbool er voor de huidige draaibeurt is geselecteerd. Als je dit symbool weet te landen dan neemt het een complete rol in beslag.

Link & Win Feature

Tijdens het spelen kunnen er speciale munten vallen en je hebt er 6 van nodig om de Link & Win feature te activeren. Eenmaal actief dan blijven de munten plakken en krijg je drie respins. Tijdens de respins is het de bedoeling om meer munten te landen. Elke keer als een muntstuk valt dan wordt de respin teller weer op 0 gezet. Alle extra munten dat je weet te landen blijven staan tijdens nieuwe respins.

Er zijn reguliere munten gekoppeld aan een x1 tot x15 multiplier en er zijn speciale munten waarmee je één van de vier jackpots kunt winnen. De jackpots hebben een vaste waarde vanaf 20x tot 2.500x de inzet.

Gratis Spins Bonus

Als je drie Iron Throne scatters weet te landen dan gaat de gratis spins bonus van start. Je krijgt behalve 15 spins ook een uitbetaling tot maximaal 100x de inzet. Tijdens de bonusronde is er een x2 multiplier actief dat ook invloed heeft op de Link & Win feature. Zodoende is de vermenigvuldiger gekoppeld aan deze extra feature nu 2x tot 30x. Bovendien worden de vaste jackpot waarden nu ook verdubbeld.

Wat is onze beoordeling van de Game of Thrones Power Stacks Gokkast?

Wat beeld en geluid aangaat heeft Slingshot Studios puik werk geleverd. De extra features zijn ook niet verkeerd. Dankzij de Link & Win en Power Stacks feature kan het basisspel mooie uitbetalingen opleveren. Vooral de respins zijn leuk want met extra munten wordt de teller gereset.

De volledige winstpotentie van Game of Trones Power Stacks wordt pas duidelijk zodra je de gratis spins bonus bereikt. Nu worden alle prijzen verdubbeld en kun je tot 25.000x de inzet winnnen.

Een andere topper van Microgaming waar wij onlangs een review van hebben geplaatst is Jurassic World Raptor Riches. Ook hier zijn er vaste jackpots en kun je de blockbuster film herbeleven.

Pluspunten
  • Prachtig beeld en geluid
  • Kans op een complete speelveld met hetzelfde symbool
  • De Link & Win feature kan een jackpot prijs opleveren dat wordt verdubbeld tijdens free spins
  • Een gratis spins bonus met alle features en een x2 multiplier
Minpunten
  • De RTP is variabel zorg dus dat je bij een goed online casino zoals Bet365 speelt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip