Fu Fortunes Megaways
4.0/5

Fu Fortunes Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fu Fortunes Megaways

Dat iSoftBet een fan is van het ontwikkelen van slots met een Oosters thema is duidelijk aan hun portfolio aan casinospellen te zien. Fu Fortunes Megaways is alweer de vierde Megaways slot van iSoftBet en nu dus met een prachtig Aziatisch thema. Wist je trouwens dat ‘Fu’ geluk of fortuin betekent?

Pragmatic Play bracht al een tijdje terug de gokkast Three Star Fortune uit met als hoofdrolspelers Fu, Lu Shou.

Het sprankelende ontwerp van Fu Fortunes Megaways zal voor een aantal spelers wat druk overkomen maar iSoftBet weet als geen andere spelprovider een Chinees georiënteerd slot te ontwikkelen. Behalve van 46.656 Megaways kun je ook nog profiteren van vier verschillende jackpots met een maximale waarde van 1.000x de inzet.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,03% dik in orde en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Fu Fortunes Megaways Gokkast?

Dit spel heeft zes rollen met twee tot zes symbolen per rol zodat er maximaal 46.656 Megaways kunnen ontstaan.

Direct voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Je kunt maximaal 10.000x de inzet winnen dat bij een maximale inzet uitkomt op 200.000 euro.

Zoals gebruikelijk bij Megaways gokkasten verdwijnen symbolen van winstcombinaties om plaats te maken voor nieuwe symbolen zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan.

De premium symbolen bestaan uit drie gouden Feng Huan symbolen; de Feniks, schildpad en goudvis waarmee je een bedrag van 2x tot 40x de inzet wint als je er zes van dezelfde soort weet te landen.

Een gemiddelde waarde is toegekend aan de rode trommel en de hongbao (rode envelop) leveren bij zes stuks 1,5 x de inzet op.

De kaartsymbolen hebben de laagste waarde, hier pak je slechts 0,8x tot maximaal 1,2x de inzet bij zes stuks.

Het rode Fu teken telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

De Fortune Pots

Normaal gesproken hebben Megaways slots een extra rol met vier symbolen maar iSoftBet heeft voor een andere werking geopteerd. Zij maken gebruik van Fortune Pots die je boven het speelveld ziet staan.

Elke wild dat je weet te landen kan een Fortune Pot openen en als het lukt om de Fortune Pot in het midden te openen dan ga je door naar het jackpot spel.

De overige potten bevatten multipliers die tot maximaal x5 kunnen oplopen. Als het lukt het om meerdere Fortune Pots te openen dan worden de multipliers bij elkaar opgeteld en dan kan het best hard gaan.

Jackpot Bonusspel

Als je de middelste pot weet te activeren dan kun je beginnen aan het jackpot bonusspel.

Dit is een soort pick en click spel, je krijgt 12 gouden te zien en je mag ze aanklikken totdat je drie dezelfde muntsoorten hebt geselecteerd.

De jackpot staffel is als volgt:

  • Grand Jackot: 1.000x de inzet
  • Major Jackpot: 200x de inzet
  • Minor Jackpot: 50x de inzet
  • Mini Jackpot: 20x de inzet

Het jackpot spel is een leuk extra bonusspel maar je moet er niet al teveel van verwachten.

De Free Spins Bonus

De gratis spins bonus bereik je door vier scatters te draaien. Je ontvang nu tussen de 10 en 15 free spins afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen.

Voordat je aan de bonusronde begint worden eerst alle kaartsymbolen uit het spel verwijderd zodat alleen symbolen overblijven met een hogere waarde.

Je kunt nog steeds profiteren van de Fortune Pot multipliers die jouw winst een flinke boost kunnen geven.

Er is helaas geen oplopende multiplier tijdens de bonus dus je moet het echt van de wilds hebben.

Tijdens de bonus is het (volgens de video introductie van iSoftBet) ook mogelijk dat de hoofdrolspeler van dit spel zich laat zien. Wat hij precies doet is ons onbekend.

Wat vinden wij van de Fu Fortunes Megaways Slot?

Het is iSoftBet goed gelukt om een Chinees georiënteerde gokkast te produceren en hoewel er extra Megaways hadden mogen zijn maken de wild multipliers en de kans op spelen van het jackpot spel dit zeker een gokkast om te proberen.

Door het verwijderen van de lage waarde symbolen tijdens de free spins bonus maak je meer kans om hoge geldprijzen te winnen maar de kans bestaat ook dat je slechts een klein geldbedrag pakt.

Andere slots met een oosterse thema dat je kunt spelen zijn Vampire Senpai en Golden Legend. Speel eerst maar eens het gratis demospel en bepaal zelf of je dit spel voor geld wilt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip