Fruletta
3.0/5

Fruletta


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruletta

Fruletta is een vrij nieuwe fruit slot met fruitige symbolen en een blauwe achtergrond met bubbels. Dit spel is ontwikkeld door Endorphina. Hoewel de vormgeving vrij eenvoudig is hebben de symbolen een sprankelend effect zodra je een winnende combinatie draait. Zoals gebruikelijk is ook dit spel te spelen via een mobiele telefoon of tablet.

Een typerend kenmerk van Endorphina gokkasten is het kaartspel waarmee je winst kunt proberen te verdubbelen. Behalve het gokspel heeft Fruletta nog een wild symbool en een Wheel of Fortune bonusspel. Het bonus rad is een leuk extraatje waarmee je vermenigvuldigers en winstcombinaties met slechts een enkele symbool kunt landen.

De RTP van Fruletta is 96,04% en de variantie schatten wij in op laag tot medium. De maximale winst ligt rond 5.000x de inzet.

Werking van de Fruletta Fruit Slot

Het speelveld van Fruletta bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 9 variabele lijnen. Je kunt het aantal lijnen, de muntwaarde en de bet level instellen. Zodoende kun je spelen met een minimale inzet van €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €90 per draai met alle lijnen actief.

fruletta gokkast

Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Vijf kersen, pruimen en sinaasappels leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 1,1x tot 5,5x de inzet. Citroenen, druiven en meloenen zijn meer waar en leveren bij vijf stuks een bedrag van 11x tot 51x de inzet op.

Rode Zevens tellen als premium en kunnen maximaal 555x de inzet opleveren. Dan rest nog het wild symbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen met maximale waarde van 222x de inzet.

Wheel of Fortune

Zodra je drie symbolen van het bonus rad weet te landen dan gaat het Wheel of Fortune bonusspel van start. Je kunt maximaal drie maal de bonusronde spelen afhankelijk van het aantal bonus symbolen dat je hebt gedraaid.

bonus wheel

Het speelscherm wordt nu aangepast en je krijgt een rad te zien met een enkele rol met drie symbolen eronder. Links en rechts van het speelscherm zie je symbolen met vermenigvuldigers van x2 tot x100. Het rad blijft draaien totdat je op een collect segment uitkomt. Als je dit spel met vier of vijf scatters activeert kun je dus twee of zelfs drie maal het bonusspel spelen.

Risk Game Kaartspel

Alle speelautomaten zijn voorzien van het kaartspel Risk Game. Je kunt hiermee tot maximaal tien keer achtereenvolgend de winst verdubbelen. Ons advies is om hiermee op een verantwoorde wijze mee om te gaan.

Her risk spel van Fruletta kun je linksonder openen zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid. Je krijgt vijf kaarten te zien waarvan de eerste kaart open wordt gelegd. Het is de bedoeling dat je een kaart met een hogere waarde selecteert. Een voordeel van dit risk spel is dat je het kunt openen om te kijken wat de hoogte van de kaart is. Als de waarde te hoog is kun je het spel afsluiten en verder gaan met het basisspel.

Wat vinden wij van de Fruletta Gokkast?

Fruletta is een vermakelijke gokkast waarbij de bonusronde niet heel lastig te behalen is. Tijdens het testen hadden wij na 50 spins het bonusspel bereikt. Met een beetje geluk pak je de bonus met 5 scatters want dan kun je het drie keer achter elkaar spelen.

Het basisspel is niet heel bijzonder maar de verschillende inzetstaffels en de gok feature geven je de vrijheid om er een spannende sessie van te maken. Probeer hier het gratis demospel maar alvast.

Andere Endorphina slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Around the World en Gemblast (een Starburst remake).

Pluspunten
  • Redelijke uitbetaling voor winstcombinaties
  • Bonus Wheel spel dat je met meer dan 3 scatters vaker kunt spelen
  • Winstpotentie van 5.000x de inzet
Minpunten
  • Geen baanbrekende features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip