Fruitshop Christmas
3.0/5

Fruitshop Christmas


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruitshop Christmas

In plaats van een nieuwe video slot te ontwikkelen voor de feestdagen heeft Netent besloten om twee bestaande slots om te toveren tot kerst slots. Het gaat om de spellen Fruit Shop en Flowers, nu beiden voorzien van een winters thema waardoor je toch een kerstgevoel krijgt.

Deze video slots zijn vanaf 1 december te spelen bij verschillende online casino’s met een kansspellicentie.

Wij hebben besloten slechts één van de Netent kerstedities te plaatsen dus mocht je Flowers Christmas Edition willen spelen dan kun je even bij een legale goksite gaan kijken.

Het lijkt er een beetje op dat Netent geen zin had om een uniek spel gebaseerd op de kerst te ontwikkelen want de kerstspellen wijken niet af van de originele exemplaren.

Een winters gevoel met Fruitshop Christmas

Ondanks dat Fruit Shop van oorsprong toch wel een zomers karakter heeft is het Netent wel gelukt om er een winters teint aan te geven.

De symbolen en de achtergrond van het spel zijn bedekt met een laagje sneeuw en de sneeuwpop en kerstboom maken dat plaatje compleet.

Verder is het spel exact hetzelfde als het origineel met een Fruit Shop Wild waarmee je extra winnende combinaties kunt krijgen en de met sneeuw bedekte kerstsymbolen waarmee je free spins kunt verdienen.

Met één draai kun je maximaal 80.000 credits winnen en je kunt tot maximaal 150 euro per draaibeurt spelen.

Hoe werkt dit spel?

Dit spel verschilt niet veel met de originele Fruit Shop versie. Inzetten kan vanaf €0,15 tot maximaal €150 per draai. Behalve de muntwaarde kun je ook inzet levels instellen (van 1 tot 10). De symbolen bestaan uit ingevroren fruitstukken zoals meloenen, sinaasappels, citroenen, pruimen en kersen. Als je vijf dezelfde symbolen weet te draaien pak je een ebdrag vanaf 200 credits tot maximaal 2.000 credits voor vijf kersen.

Er is een wild symbool dat gekoppeld is aan een x2 multiplier. Winnende combinaties met dit wild erin worden betalen dus x2 uit.

Bonus Spins

Een voordeel van het spelen van Fruitshop Christmas is dat je geen speciale bonussymbolen hoed te landen. Je ontvangt namelijk na elke winnende combinatie bonus spins. De grootte van de winstcombinatie bepaalt hoeveel gratis spins je krijgt.

  • Drie dezelfde fruitsymbolen leveren 1 bonus spin op.
  • Vier unieke fruitsymbolen zorgen voor 2 spins.
  • Vijf dezelfde symbolen zijn goed voor 5 extra spins.

Tijdens de bonus spins kun je extra spins verdienen door winstcombinaties te vormen.

Wat vinden wij van de Fruitshop Christmas Gokkast?

Wij hadden liever gezien dat NetEnt een uniek thema zou uitbrengen. Het komt helaas regelmatig voor dat een bestaand slot wordt gekloond. Dit zien we niet alleen bij NetEnt maar ook Play ‘N go doet dit regelmatig. Een goed voorbeeld van een Play ‘N Go kloon is de Xmas Magic gokkast.

De bonus spins maken dit een fruitkast om zeker een uit te proberen. Gelukkig kun je dit spel gratis testen via het demospel dat wij hebben geplaatst.

Pluspunten
  • Multiplier wild symbolen
  • Winnende combinaties leveren bonus spins op
  • Dit spel heeft een fruitige kerstsfeer
Minpunten
  • Een regelrechte koon van fruit shop
© Copyright 2023 Gokkasten Stip