Fruitopolis Fortune Play
3.0/5

Fruitopolis Fortune Play


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruitopolis Fortune Play

Fruitopolis Fortune Play is een fruit slot van Blueprint Gaming waarmee je een multiplayer modus kunt activeren. Dit spel lijkt op een casino slot met klassieke fruitkast symbolen gezet op een soort chesterfield geruite achtergrond. Fruitopolis Fortune Play heeft dus de uitstraling van een echte klassieker maar is in feite een combinatie van een moderne slot en een ouderwetse gokkast. als je graag multiplayer slots speelt dan is Multiplayer 4 Player van Stakelogic ook de moeite waard om uit te proberen.

Blueprint Gaming heeft een paar bijzondere features toegevoegd. Via de Fortune Play knop kun je tegen een verhoogde inzet op vier verschillende slots tegelijk spelen. Let op de Golden Chip mysteriesymbolen want deze kunnen van het ene speelveld naar het andere overslaan. Er is ook nog een Money Spin respin feature waarbij diamanten zowel geldprijzen opleveren als de respin teller kunnen resetten.

De RTP schommelt tussen de 95,06% en 95,38% en de volatiliteit is hoog. De maximale uitbetaling is 50.000x de inzet tot maximaal €250.000.

Werking van de Fruitopolis Fortune Play Gokkast

Fruitopolis Fortune Play is een 5-reel gokkast met vier rijen en 20 vaste lijnen. Via de Fortune Play knop kan je tegen een verhoogde inzet op vier verschillende gokkasten tegelijk spelen maar daarover straks meer. Inzetten kan vanaf €0,10 tot €100 per draai terwijl in Fortune Play modus de inzet minstens €2 bedraagt en tot maximaal €200 verhoogt kan worden.

fruitopolis fortune play gokkast

Winnende combinaties worden gevormd zodra je je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Speelkaarten leveren zoals gebruikelijk het minste op. Met vijf van dezelfde soort pak je een uitbetaling van 5x tot 10x de inzet. Kersen, citroenen, pruimen en rode zevens tellen als premiums en zijn goed voor een maximale uitbetaling van 15x tot 25x de inzet.

De Golden Chips tellen als mysteriesymbolen en veranderen allemaal in hetzelfde uitbetalende symbool en kunnen trouwens ook in diamant scatters veranderen.

Fortune Play Feature

Via de Fortune Play knop kan je op vier verschillende slots tegelijk spelen. Let er hierbij wel op dat je dan met een minimale inzet van €2 per draai speelt. De rollen worden per speelveld in volgorde afgedraaid en winnende combinaties worden aan het einde van de draaibeurt van het vierde speelveld bij elkaar opgeteld. Dit is dus een multiplayer gokkast variant waarmee je met een enkele druk op de knop vier verschillende slots kunt bedienen.

multiplayer formaat

Let tijdens de Fortune Play feature vooral op de Golden Chip mysteriesymbolen. Deze slaan namelijk over naar de verschillende speelvelden. Heb je bijvoorbeeld een Golden Chip op het eerste speelveld dan wordt deze op dezelfde positie overgeheveld naar het 2e, 3e 3n 4e speelveld.

Money Spins Bonus

De Money Spins bonus kan bereikt worden door een van de scatters te landen. Je hebt er slechts één nodig waarmee je drie respins krijgt. Nu wordt het speelveld aangepast en krijg je alleen te maken met diamant scatters en een geruit symbool. De scatters zijn van een geldprijs voorzien en met elke scatter dat je weet te landen wordt de respin teller gereset.

Aan het einde van de bonusronde worden alle geldprijzen bij elkaar opgeteld en ontvang je een uitbetaling. Tijdens de Fortune Play bonusronde is het mogelijk om op meerdere speelvelden de Money Spins bonus te activeren.

Wat vinden wij van de Fruitopolis Fortune Play Gokkast?

Als je een liefhebber bent van Multiplayer gokkasten dan is Fruitopolis Fortune Play het uitproberen waard. De optie om op vier gokkasten tegelijk te spelen is mooi meegenomen. Dat mysteriesymbolen van het ene naar het andere speelveld worden overgeheveld worden kan een mooie uitbetaling opleveren. Een andere voorbeeld van een multiplayer van Blueprint Gaming is Gorilla Gold Megaways.

De Money Spins bonusronde is in feite een Hold en Win bonusspel. Hiermee pak je in ieder geval een cash prijs. Probeer hier het gratis demospel of maak een account aan bij Bet365 om een gokje voor geld te wagen.

Pluspunten
  • Speel multiplayer gokkasten via de Fortune Play knop
  • Money Spins bonusronde
  • Bovengemiddelde uitbetaling voor standaard winstcombinaties
Minpunten
  • De RTP is ons inziens dik onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip