Fruitoids
4.0/5

Fruitoids


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruitoids

Fruitoids is een video gokkast van Yggdrasil Gaming met een futuristisch thema en desondanks het geen 3D videoslot betreft waarbij je een 3D bril op moet zetten is dit toch een spel dat onder de 3D slots geplaatst kan worden. Het thema lijkt een beetje warrig maar het gaat dus om vleesetende planten afkomstig van planeten van een ander melkwegstelsel.

Ergens doet het thema een beetje denken aan de tekenfilm ‘Jayce and the Wheeled Warriors‘ want ook hier speelden allerlei kwaadaardige planten een hoofdrol. De interface van Fruitoids is zoals bij alle Yggdrasil spellen vrij uitgebreid waarbij je aan de linkerhand allerlei spelopties kunt instellen en het geluid aan of uit kunt zetten.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,7% en de variantie is medium tot hoog. De maximale uitbetaling bedraagt €375.000.

Fruitoids videoslot spelen

Fruitoids heeft drie rijen met vijf reels en je kunt tot maximaal 25 lijnen actief maken. Een minimale inzet van 25 eurocent per lijn is vereist zodra je voor geld gaat spelen en dat kan tot maximaal 6 euro per lijn worden ingesteld. Bij een maximale inzet speel je met 150 euro per speelronde. De buitenaardse planten zorgen voor verschillende winnende combinaties en de hoogste prijs is te winnen met de paarse plant dat wel wat weg heeft uit de film Aliens.

Allerlei vreemde fruitstukken zorgen bij Fruitoids voor een uitbetaling als je er minstens drie van hebt. Bij vijf gelijke symbolen pak je een bedrag vanaf 20 credits tot maximaal 500 credits.

Zodra je een winnende combinatie hebt met drie symbolen ontvang je een re-spin en als je dan een zelfde symbool krijgt aangrenzend aan de winnende combinatie dan ontvang je nog meer re-spins. De Multiplier is ook vrij bijzonder want het aantal vermenigvuldigingen is afhankelijk van hoeveel van dezelfde symbolen je over de gehele rol weet te krijgen.

Wat dit spel bijzonder maakt is de eenvoud waarmee je kunt spelen, op het eerste oog lijkt het spel misschien ingewikkeld maar het is verbazingwekkend hoe eenvoudig het spel verloopt.

Wat vinden wij van deze Gokkast?

Yggdrasil staat er om bekend om slots met unieke features op de markt te brengen en dat is met Fruitoids goed gelukt. Ondanks het gebrek aan een free spins bonus kan de re-spin functie voldoende gratis spins opleveren.

Ben je op zoek naar een fruit slot met meer mogelijkheden? Wij kunnen je het Berry Burst Max slot van NetEnt aanbevelen met extra functionaliteit zoals het Cluster Pays mechanisme en uitklappende wild symbolen.

Pluspunten
  • Dit is een van de klassiekers van Yggdrasil dat is omgezet naar HTML5
  • Respin na een winnende combinatie met drie symbolen
  • Stacked multiplier
Minpunten
  • Geen gratis spins bonus
  • Soms pak je een lange tijd niks
© Copyright 2023 Gokkasten Stip