Fruit Warp
5.0/5

Fruit Warp


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Warp

Fruit Warp is een spel dat zeker tot de categorie 3D slots behoort. Fruit Warp is ontwikkeld door Thunderkick en het is even wennen zodra je een van de Thunderkick games gaat spelen want deze spellen zitten vol met nieuwe innovatieve ideeën.

Het thema van Fruit Warp is letterlijk fruit dat op je wordt afgeworpen. De fruitsymbolen zijn in 3D formaat en er zijn dus geen draaiende rollen, de fruitsymbolen worden dus op je afgevuurd. De extra features zijn ook vrij uniek want er zijn speciale fruit modes en een warp meter die aangevuld wordt.

Hoe werkt de Fruit Warp 3D Slot?

Het speelveld ziet er vreemd uit, er zijn vier onzichtbare rollen waarbij de eerste drie rollen twee fruitsymbolen bevatten en de vierde rol heeft er drie. Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Winnende combinaties worden gevormd zodra je drie dezelfde symbolen weet te landen maar de maximale winst behaal je zodra je negen symbolen bij elkaar weet te draaien.

Er zijn drie premium symbolen die bestaan uit exotische fruitsoorten waarmee je bij negen stuks een bedrag vanaf 42x tot 216x de inzet pakt.

Een tros druiven, het banaan en een sinaasappel vormen de medium symbolen waarbij je met een combinatie van negen dezelfde symbolen 27 tot 36x de inzet verdient. Een lagere waarde is toegekend aan de aardbei, pruim en kersen waarmee je maximaal 15x tot 24x de inzet kunt winnen.

Fruit Warp extra features

Fruit Warp is niet zomaar een videoslot want er zitten een aantal extra features waarmee het eenvoudiger is om credits te winnen. Bij drie dezelfde symbolen val je al in de prijzen maar bij vier gelijke symbolen wordt er een portal re-spin van de andere symbolen geactiveerd waarbij de symbolen op de andere rollen worden vervangen.

Vijf dezelfde symbolen zorgen direct voor een fruit modus dat weer op zijn beurt een stap op de Warp meter actief maakt. De Warp meter bevat extra levens en een vermenigvuldiger.

De maximale vermenigvuldiging van winsten is 9x de lijninzet. Extra levens die je kunt verdienen zorgen voor re-spins. Een uniek en leuk spel om te spelen maar het blijft wel even wennen vergeleken met de reguliere slots met lijnen dat je kunt activeren.

Wat vinden wij van de Fruit Warp Gokkast?

Fruit Warp lijkt niet een beetje ingewikkeld en dat is het ook. Toch is dit een leuke 3D gokkast om eens uit te proberen en als je voor geld speelt kun je echt vetter prijzen winnen. Het theoretische uitbetalingspercentage van 97% helpt natuurlijk maar ook de extra features kunnen hoge winsten opleveren.

Als je een liefhebber bent van gokkasten die er een beetje anders uitzien en unieke features bevatten dan kunnen wij je Jolly Dicers van Dice Labs aanbevelen.

© Copyright 2022 Gokkasten Stip