Fruit Storm
3.0/5

Fruit Storm


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Storm

Fruit Storm is een Cluster Pays gokkast van Stakelogic met een grappig en vrolijk thema. Links van het speelveld zie je een big en koe die door een wervelwind worden meegevoerd. De symbolen bestaan voornamelijk uit fruitstukken en rechtsachter zie je tijdens het basisspel een stal en tijdens de gratis spins bonus een molen.

Stakelogic heeft van dit geheel in ieder geval een vermakelijke slot weten te maken. Het thema doet een beetje denken aan Beef Lightning Megaways van Big Time Gaming maar dan net even anders.

Zoals we inmiddels wel gewend zijn van Stakelogic heeft Fruit Storm een behoorlijk aantal features. Je kunt behalve de Super Stake ook de bonusronde kopen. Er zijn tornado scatters waarmee je extra wild features kunt verdienen en er zijn vermenigvuldigers van x2 tot x100. Alsof dat niet genoeg is kun je ook nog op twee manieren de gratis spins bonus bereiken.

De RTP ligt met 95,85% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst bedraagt 25.000x de inzet.

Werking van de Fruit Storm Gokkast

Het speelveld van Fruit Storm bestaat uit een raster van 8×8 symbolen. Met elke draai landen er 64 symbolen op het scherm en een winnende cluster wordt gevormd zodra je 5 dezelfde aangrenzende symbolen draait. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai. Via het Cluster Pays spelmechanisme verdwijnen symbolen van winnende clusters waarna bovenliggende symbolen ervoor in de plaats vallen.

De uitbetalende symbolen bestaan uit verschillende fruitstukken zoals citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven, appels, meloenen en aardbeien. Een winnende cluster van vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling vanaf 0,2x tot 2x de inzet. Lukt het om een cluster van 15 te landen dan pak je 20x tot 150x de inzet.

Er zijn nog wild symbolen die alle uitbetalende symbolen vervangen om winstcombinaties aan te vullen of te vormen. Als je geen winnende combinatie weet te landen dan kan de Cloud Feature geactiveerd worden. Hiermee worden de symbolen verwisseld zodat je alsnog misschien een winnende combinatie draait. Gelukkig zijn er nog volop extra features waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Tornado Symbolen

Tornado symbolen tellen als scatters en hiermee kun extra features ontgrendelen of de gratis spins bonus bereiken. De features zijn als volgt;

 • Als je één tornado symbool draait dan ontvang je 1 tot 4 wild symbolen waarna het tornado symbool ook in een wild verandert.
 • Met twee tornado symbolen pak je 2 tot 6 wilds en ook hier veranderen de tornado symbolen in wilds.
 • Zodra je drie scatters draait ontvang je 3 tot 8 wilds en pak je ook nog eens 10 gratis spins.

Vermenigvuldigers

Paarse potjes gevuld met uitgeperste druiven zorgen voor vermenigvuldigers van x2 tot maximaal x100. Om deze feature tijdens het basisspel te activeren zul je de Super Stake in moeten schakelen. Als je zonder Super Stake speelt dan vallen de potjes alleen tijdens de gratis spins bonus.

Wanneer het lukt om meerdere potjes te landen dan worden de vermenigvuldiger bij elkaar opgeteld voordat de winst wordt uitgekeerd.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen ontvang je dus extra wild symbolen en 10 gratis spins. Als je zonder de Super Stake optie hebt gespeeld dan worden de vermenigvuldigers aan het spel toegevoegd. Tijdens het bonusspel kan elke draai 2 tot 3 wilds op willekeurige plekken op het speelveld opleveren.

Als wild symbolen deel uitmaken van een winstcombinatie dan wandelen ze naar een aangrenzend leeg vakje voordat de volgende cascade van start gaat.

De Bonusronde kopen

Als je het geduld niet kunt opbrengen om het bonusspel via het basisspel te ontgrendelen dan kun je de bonusronde kopen. Er zijn drie bonus buy opties;

 • Voor 50x de inzet ontvang je 10 gratis spins
 • Met 100x de inzet pak je 15 spins
 • Voor 200x de inzet speel je met 20 spins

Wat is onze beoordeling van de Fruit Storm Slot?

Tijdens onze testsessie van Fruit Storm viel het op dat het basisspel niet heel bijzonder is. Ja, je pakt her en der een winnende cascade maar echt bijzonder is het niet. De Super Stake optie is noodzakelijk want dan maak je in ieder geval nog kans op multipliers.

De bonusronde is hartstikke leuk uitgevoerd en zorgt dankzij de wandelende wilds voor de nodige spannende momenten. Het is ook tijdens het bonusspel dat je de volledige winstpotentie van Fruit Storm ontgrendeld.

Persoonlijk vinden wij de Jammin’ Jars gokkast van Push Gaming een stuk leuker maar Fruit Storm is zeker het proberen waard. Als je dit spel direct voor geld wilt spelen dan kunnen wij je Circus Casino aanbevelen. Bij Circus.nl vind je vrijwel alle stakelogic speelautomaten.

Pluspunten
 • Cluster Pays Grid Slot
 • Winstpotentie van 25.000x de inzet
 • Volop features
 • Bonusspel met wandelende wilds en multipliers
Minpunten
 • Het basisspel valt ondanks allerlei features een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip