Fruit Spin
4.0/5

Fruit Spin


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Spin

Fruit Spin behoort tot een van de NetEnt slots dat je voorheen exclusief bij Mr Green kon spelen maar sinds 8 januari 2018 is dit spel ook bij andere NetEnt casino’s te spelen. Fruit Spin heeft vijf rollen, vier rijen en veertig lijnen.

De symbolen bestaan uit verschillende fruitsoorten van saffier, robijn en smaragd, Het draait bij dit spel voornamelijk om de Lucky Wheel feature waarmee je aan drie verschillende wielen kunt draaien om in de prijzen te vallen.

Deze video gokkast is speelbaar op alle apparaten zoals iOS en Android smartphones, tablets en PCs. Dit thema straalt luxe uit met sfeervol achtergrondmuziek. Het theoretische uitkeringspercentage van Fruit Spin bedraagt 96,84%

Hoe werkt de Fruit Spin Gokkast?

Er zin vijf rollen mer vier rijen. Fruit Spin spelen voor geld kan vanaf €0.20 tot €200 per spin. Selecteer vooraf de muntwaarde en met welke bet level je wilt spelen. De premium symbolen bestaan uit een viertal BAR symbolen waarbij het Bar symbool met een zeven erdoorheen de meest waardevolle is. Vijf BAR/Zevens is goed voor 300 munten! Een lagere waarde is toegekend aan de fruitsymbolen. Zowel tijdens het hoofdspel als bij free spins komen alle symbolen (behalve de scatter en wild) als stacked voor.

slot introductie

Extra Features

De scatters komen voor als een blok van 3×3 terwijl de wilds alleen tijdens free spins als een blok van 3×3 voorkomen. Er zijn twee bonus features waarmee je extra wnsten kunt behalen;

  • Lucky Wheels: Zodra er drie scatters zichtbaar zijn in het basisspel gaat de Lucky Wheels feature van start. Het aantal draaibeurten aan dit rad hangt af van hoeveel scatters er zichtbaar zijn, je kunt er maximaal 3 krijgen. Drie wielen draaien rond waarna je of extra free spins of een cash prijs in ontvangst neemt.
  • Free Spins: Deze kunnen verdienen met de Lucky Wheels waarbij je vijf gratis draaibeurten kunt verdienen. Tijdens de draaibeurten zorgt het free spins symbool voor extra spins bovendien krijg je nu ook een stacked wild van 3×3 waarmee je tot 600x de lijninzet kunt winnen.

NetEnt heeft wel vaker slots die voor een bepaalde periode exclusief te spelen zijn. Twee voorbeelden hiervan zijn video gokkasten als Twin Spin en Fantasini:Master of Mystery.

fruit spin slot

Wat vinden wij van de Fruit Spin Video Slot?

Fruit Spin heeft alles in huis wat zoals je dat van een retro fruit machine zou verwachten. Het bonus spel kan voor de nodige sensatie zorgen want je krijgt dan draaibeurten aan de Lucky Wheel. De stacked wilds zorgen ook voor spannende momenten tijdens het basisspel. De maximale winst is 120.000 munten.

Op grafisch vlak ziet het er allemaal niet bijzonder uit maar dat is waarschijnlijk ook de bedoeling. Wil je dit spel voor geld spelen? Speel dan bij een legaal online goksite met een kansspelvergunning van de KSA!

Pluspunten
  • Een leuke retro fruitmachine
  • De extra features kunnen mooie prijzen opleveren
  • Dankzij stacked symbolen heb je vaker een winstcombinatie te pakken
Minpunten
  • Op visueel vlak is het allemaal wat minder
© Copyright 2023 Gokkasten Stip