Fruit Shop
3.0/5

Fruit Shop


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Shop

Fruit shop is een nieuw videoslot dat u bij een gelicenseerde online casino kunt spelen of kunt alvast gratis spelen via onze website. Dit videoslot is gebaseerd op de klassieke fruitautomaten en is voorzien van kleurrijke fruitsymbolen. NetEnt heeft met het ontwikkelen van dit slot dus voor de gulden middenweg gekozen zodat spel goed te doen is voor zowel liefhebbers van classic slots als moderne slots.

Dit videoslot is voorzien van leuke extra’s zoals een bonusronde, een scatter en wild symbool en maar liefst vijftien winstlijnen. De symbolen bestaan uit kleurrijke letters en fruitsymbolen zoals kersen en citroenen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,7% en dat is best goed voor een NetEnt slot. Wat variantie betreft is dit een medium slot.

Fruit shop spelen

Speel fruit shop geheel gratis via GokkastenStip.nl, mocht je voor echt geld willen spelen dan adviseren wij je om dit spel bij een legale goksite te spelen waar je een waanzinnige verzameling aan videoslots zult aantreffen.

Fruitshop bevat in totaal 15 vaste lijnen en er kan een inzetniveau van 1 tot 10 worden ingesteld. Tevens kan de muntwaarde per lijn worden bepaald, stel een muntwaarde in van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn.

Speel je fruitshop met een maximale inzet? Dan speel je met 150 euro per draai aan de rollen en dan kan het beiden kanten op hard gaan.

fruitshop basis

Fruit shop wildsymbool

Het fruit shop symbool geldt als wildsymbool en vervangt alle andere symbolen als er een winnende combinatie gevormd kan worden. Bovendien worden de lijnwinsten met het wild symbool met twee vermenigvuldigd waardoor je flinke winsten kunt behalen.

Via het wild symbool kun je niet alleen tijdens het basisspel profiteren maar ook tijdens de free spins bonus.

De Gratis Spins Bonus

Naast het wild symbool kun je ook gratis rondes verdienen waarbij de lijnwinsten ook met twee worden vermenigvuldigd tijdens de gratis rondes.

Free spins verdienen gaat als volgt;

  • Een winnende combinatie met 2 tot 3 fruitsymbolen geeft 1 free spins
  • Een winnende combinatie met 4 fruitsymbolen geeft 2 free spins
  • Een winnende combinatie met 5 fruitsymbolen geeft 3 free spins

Tijdens free spins is er een 2x multiplier actief en je kunt respins verdienen als je winnende combinaties draait. Dat dit een bijzonder bonusspel is duidelijk want met een winstcombinatie pak je dus extra spins mee.

Wat vinden wij van de Fruit Shop Fruitkast?

Fruit shop is een eenvoudig uitgevoerde fruitkast met weinig extra opties. Toch is dit een leuk spel om te proberen en met name voor spelers die met kleine bedragen willen gokken. Het uitbetalingspercentage is bovengemiddeld en je kunt zowel tijdens het basisspel als bonusspel extra credits verdienen. Als je de gratis spins bonus bereikt is het feest want na elke winnende draai ontvang je extra gratis spins. Een ander fruitig slot dat je kunt proberen is Fruit Party van Pragmatic Play.

Je kunt vrij lang spelen zonder al teveel geld te verliezen. Tip: Probeer anders de kersteditie van Fruitshop!

Pluspunten
  • Het uitbetalingspercentage is goed
  • Een wild vermenigvuldiger tijdens het basisspel
  • Als je een winstcombinatie pakt met free spins ontvang je extra spins
Minpunten
  • Er zijn niet veel extra features
  • Je moet het vooral van de gratis spins bonus hebben
© Copyright 2023 Gokkasten Stip