Fruit Party
4.0/5

Fruit Party


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Party

Dat Pragmatic Play een liefhebber is van fruit slots blijkt maar weer met de nieuwe Fruit Party gokkast.

De fruitige symbolen vliegen je om de oren en via het Cluster Pays mechanisme en vermenigvuldigers die tot 256x de inzet kunnen opleveren is het Pragmatic Play wederom gelukt om een goed product af te leveren.

Qua thema en spelverloop lijkt Fruit Party op de Sweet Bonanza gokkast maar het speelveld is een stuk groter en de symbolen bestaan nu uit stukjes fruit in plaats van snoepgoed.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,5% dik in orde en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de Fruit Party Gokkast?

Het speelvlak bestaat uit een raster van 7×7 met het Cluster Pays systeem. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe dankzij cascades.

Een winnende combinatie ontstaat zodra je een cluster vijf dezelfde symbolen hebt waarna de winnende symbolen worden vervangen zodat er kettingreacties kunnen ontstaan.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De symbolen bestaan uit allerlei soorten fruit, een ster en een hartje. Aardbeien zijn verreweg het meeste waard en een cluster van 15 aardbeien is goed voor een uitbetaling van 150x de inzet.

Sinaasappels, appels, druiven en pruimen leveren een uitbetaling van 60x tot 100x de inzet bij 15 stuks terwijl de ster en hartje 20x tot 40x de inzet opleveren.

In plaats van een wild symbool heeft Pragmatic Play een random multiplier toegevoegd. Elk symbool dat deel uitmaakt van een winnende combinatie kan van een x2 multiplier voorzien worden en de winst dat je pakt wordt dan met het totaal aantal multipliers vermenigvuldigt (maximaal tot 256x de inzet).

De Free Spins Bonus

Behalve willekeurige vermenigvuldigers kun je ook een free spins bonus verdienen. Je hebt drie scatters (gouden perzik) nodig om 10 gratis spins te krijgen, elke extra scatter dat je weet te landen levert een extra spins op (tot maximaal 14 met 7 scatters).

De willekeurige vermenigvuldigers zijn hier ook actief maar nu kun je per symbool dat deel uitmaakt van een winnende combinatie een multiplier van 2x tot 4x pakken.

De kans op multipliers is bovendien een stuk hoger tijden de bonusronde.

Lukt het om maximaal 5.000x de inzet te winnen dan is de bonusronde direct voorbij.

Wat vinden wij van de Fruit Party Slot?

Hoewel Fruit Party er op het eerste oog een matige indruk geeft hebben wij tijdens het spelen van dit slot veel plezier gehad. De multipliers komen tijdens het basisspel regelmatig voor en kunnen tijdens de bonusronde een mooi bedrag opleveren.

Als je op zoek bent naar een gokkast met een lekker achtergronddeuntje en vrolijk en fruitige symbolen dat gewoon leuk is om te spelen dan is Fruit Party het proberen waard.

Speel Fruit Party hier lekker gratis en ontdek of dit een gokkast is waar je voor geld op wilt gokken.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare goksite waar je behalve Fruit Party ook allerlei andere slots kunt spelen dan is het verstandig om bij een legale goksite te spelen.

Door te spelen bij een online casino met een vergunning van de kansspelautoriteit kun je direct met iDEAL geld storten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip