Fruit Case
4.0/5

Fruit Case


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fruit Case

Fruit Case is eigenlijk een klassieke video slot en met de fruitsymbolen zou je haast zeggen een echte fruitmachine. Een vrolijk en gezellig video slot om op te spelen met uiteraard de kans op geweldige prijzen.

Wanneer je vijf aardbeien op een rij hebt win je maar liefst 2000 munten en dat is toch wel een leuke prijs om zo even mee te pakken. Dit is natuurlijk één van de oude gokkasten van NetEnt maar toch kun je hiermee spannende tijden beleven. De vermenigvuldigers kunnen flink oplopen, de RTP is 96,4% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Fruit Case fruitkast?

Natuurlijk kun je dit slot gratis proberen en vervolgens bepalen of je een gokje voor geld gaat wagen. Het is met dit spel de bedoeling om allerlei fruitstukken te verzamelen om er vervolgens potjes jam van te maken.

Fruit case is voorzien van een wildsymbool en een free falls symbool want het gaat bij fruit case niet om draaiende rollen maar om vallende symbolen.

De free falls kun je dus als gratis spins beschouwen terwijl het wildsymbool voor extra winsten kan zorgen. Tevens kan het wildsymbool aan een vermenigvuldiger gekoppeld worden zodat jouw winst tot maximaal 8 keer wordt vermenigvuldigt.

Fruit Case spelen

Fruit Case heeft vijf rollen ,drie rijen met vallende symbolen en je kunt tot 20 lijnen actief maken. Tevens kun je een Bet Level instellen per lijn en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent. Zo kun je met maximaal 100 euro per beurt spelen waarmee je ook de hoogste winst kunt behalen.

Symbolen bestaan uit allerlei fruitstukken zoals sinaasappels, aardbeien, citroenen, peren en potjes jam met A, K en Q. De uitbetalingen beginnen vanaf 2,5x de inzet voor vijf jampotjes tot maximaal 100x de inzet als je vijf aardbeien weet te landen.

De Fruit Case Wild kan voor een avalanche aan vermenigvuldigers zorgen. De multipliers starten met x2 maar kunnen oplopen tot x24!

De gratis spins bonus

Drie of meer Free Fall symbolen (blenders) zorgen voor minstens 10 free falls (gratis beurten) en winnende combinaties tijdens de free falls worden met 3 vermenigvuldigd. Als het je lukt om tijdens het bonusspel 4 avalanches te draaien dan pak je 24x de inzet mee. Je kunt tijdens de bonus ook extra free falls verdienen.

Het kan even duren totdat je de bonusronde bereikt maar dan heb je ook wat.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Fruit Case is nog steeds een hartstikke leuke gokkast om te spelen. De wild vermenigvuldigers zorgen voor spannende momenten tijdens het basisspel maar komen pas echt in actie als je de bonus weet te behalen. Je moet natuurlijk van de eenvoud houden, op grafisch vlak wordt je namelijk niet echt geprikkeld.

Speel je liever één van de nieuwe fruitkasten van BTG dan kunnen wij je het spel Opal Fruits aanbevelen dat is voorzien van het gloednieuwe Triple Reaction mechanisme.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip