Freaky Friday
4.0/5

Freaky Friday


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Freaky Friday

Freaky Friday is een nieuwe Stakelogic slot met een thema over een wetenschapper in een geheime laboratorium die duistere experimenten wil uitvoeren. Het is een perfect thema voor Halloween maar of dit spel onze top 10 lijst met Halloween slots behaalt is nog maar de vraag.

Zodra je dit spel opent zie je aan de rechterkant een wetenschapper die met zijn naald klaar staat om iemand met een groene vloeistof te injecteren. Dit alles in een laboratorium met allerlei freaky symbolen op de rollen. Op grafisch vlak is dit spel prachtig uitgevoerd en het achtergronddeuntje zorgt voor een huiveringwekkend gevoel.

De Super Stake feature speelt een belangrijke rol want hiermee wordt de Fixed Symbols Feature geactiveerd tijdens het bonusspel. Er is een wild scatter symbool dat als reguliere wild telt en bij drie of meer toegang tot de bonusronde biedt. Dan is er nog de gratis spins bonus waarbij vooraf een willekeurig symbool wordt geselecteerd dat over de rol uit kan klappen. Een beetje vergelijkbaar met Book of Dead van Play ‘N Go. Er is helaas geen bonus buy optie.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,47% en de variantie is hoog. De maximale winst is 5.000x de inzet en bij 10.000x de inzet wordt een uitbetaling geforceerd.

Freaky Friday specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum19/05/2022
RTP96,47%
VariantieHoog
Winlijnen20
Rollen5
Rijen4
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Werking van de Freaky Friday Gokkast

Freaky Friday is een 5-reel gokkast met vier rijen en 20 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie symbolen met een lage waarde of twee premiums van links naar rechts op een lijn weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai maar als je de Super stake activeert dan verdubbel je de inzet.

Vijf speelkaartsymbolen hebben de laagste waarde. Draai er vijf voor een een bedrag van 2,5x tot 5x de inzet. Een flesje met pillen, hersens, een Hannibal Lector masker, elektriciteit hoofddeksel en de wetenschapper tellen als premiums. Hiermee pak je een maximale uitbetaling van 10x tot 125x de inzet. Zoals je kunt zien zijn de standaard uitbetalingen niet verkeerd.

Er is een wild/scatter symbool dat winstcombinaties aan kan vullen. Vijf wild/scatters is goed voor 125x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Als het lukt om drie of meer scatters te landen dan gaat de bonusronde van start. Er wordt nu eerst een willekeurig symbool geselecteerd dat tijdens het bonusspel een hele rol in beslag neemt. Bovendien kan je met dit uitgeklapte symbool winstcombinaties vormen zonder dat de symbolen op de rollen elkaar aangrenzen. Je ontvangt in ieder geval 10 gratis spins en als je wederom drie scatters draait ontvang je extra spins.

Super Stake Fixed Symbols

Mocht je de Super Stake hebben geactiveerd dan wordt tijdens het bonusspel de Fixed Symbols feature actief. Zodra je nu een Golden Wild Scatter draait dan verandert de rol met dit symbool in een Golden Reel. Als je nu het uitklappende symbool draait op een andere rol dan wordt de Golden Reel ook met dit symbool gevuld. Zo is het mogelijk om tegen het einde van de bonusronde meerdere Golden Reels te hebben en als je dan het uitklappende symbool draait ontvang je een hele mooie uitbetaling.

Wat vinden wij van de Freaky Friday Slot?

Het ontwerp, de graphics en bijbehorende geluiden zijn echt subliem. De Super Stake feature voegt ook echt wat toe want als je dan het bonusspel bereikt is het veel eenvoudiger om een aantal rollen met het uitgeklapt symbool te vullen. Het is wel jammer dat er geen bonus buy optie is want het basisspel kan vrij snel gaan vervelen. De vrij hoge uitbetalingen voor winstcombinaties maakt dat deels goed.

De bonusronde is vergelijkbaar met Book of Ra en Book of Dead want er wordt eerst een symbool geselecteerd dat over de rol uitklapt. Het is de manier om de volledige winstpotentie te ontgrendelen.

Het thema deed ons een beetje denken aan de Madder Scientist gokkast van Betsoft. Je kunt het gratis demospel onbeperkt uitproberen of maak een account aan bij Circus om voor echt geld te gokken.

Pluspunten
  • Het beeld en geluid zijn prima uitgevoerd
  • Super Stake Feature met Fixed Symbols
  • Gratis spins bonusspel met een uiklappend symbool
Minpunten
  • Er hadden een paar multipliers toegevoegd mogen worden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip