Foxin Wins Again
3.0/5

Foxin Wins Again


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Foxin Wins Again

Foxin Wins Again is de opvolger van het spel Foxin Wins, een prachtig videoslot dat wij binnenkort ook nog op GokkastenStip.nl plaatsen. NextGen Gaming heeft met Foxin Wins Again alles uit de kast gehaald en dat blijkt zodra je dit slot gaat spelen. Er is overal aan gedacht om het voor jouw als speler zo leuk mogelijk te maken waardoor het spel zeer veel extra features bevat.

Het thema speelt zich af op een jachtschip waar je samen met de familie Foxin probeert om gunstige combinaties te draaien. Met een beetje geluk ben je straks net zo rijk gevuld als de vossen en anders heb je in elk geval een hoop plezier beleeft. Speel direct op de Foxin Wins Again slotmachine of lees hieronder de spelomschrijving.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,6% en de variantie schatten wij in op medium. De maximale winst is ongeveer 4.000x de inzet.

Foxin Wins Again speluitleg

Deze video gokkast beschikt over drie rijen. vijf rollen met vijftig te activeren lijnen. De minimale muntinzet per lijn bedraagt 1 eurocent en je kunt tot maximaal 2 euro per lijn inzetten waardoor je met 100 euro per draai speelt. Kapitein Foxin telt als het wild symbool en kan alle andere symbolen behalve de scatter vervangen.

Aan de rechterkant van het spel zie je de knop ‘Super Bet‘, hiermee kun je met behulp van de Foxin pups die opspringen en symbolen in een wildsymbool kunnen omtoveren. Zet bijvoorbeeld 100 munten in en er verschijnen foxin pups op alle rollen.

De kaartsymbolen leveren niet heel veel op. Met vijf stuks pak je 100 tot 200 credits. Een kompas met cocktail en jachtschip zijn meer waard. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 250 tot 500 credits. De sluwe vos die in een klapstoel ligt te zonnen zorgt voor 1.000 credits.

Free games feature

Free games kunnen met de scatter worden verdiend en de scatter is het symbool van de scheepsbel. Zodra er drie of meer scatters op actieve lijnen verschijnen maak je kans op 10 gratis speelrondes met een herkansing en een verdubbeling van jouw winsten.

Tevens worden de winsten tijdens de free games nog eens vermenigvuldigt met de lijninzet. Met symbool van mevrouw Vos levert de hoogste uitbetaling op. de Fox pups vallen met regelmaat tijdens deze bonusronde. Je kunt ook extra spins verdienen door meer scatters te landen.

Wat is onze beoordeling van de Foxin Wins Again Gokkast?

Op zich is dit nog steeds een leuke gokkast om te spelen, ondanks dat dit spel al in 2014 op de markt is gebracht. Het basisspel is niet echt bijzonder maar wordt leuker gemaakt dankzij de Super Bet feature. De gratis spins bonus is wel leuk bedacht. Vooral de herkansing dat je kunt selecteren na afloop van de bonus kan spannend zijn.

Als je slots met een dieren thema leuk vindt dan is King Kong Fury van SG Digital ook de moeite waard om uit te proberen.

Pluspunten
  • Vrolijk en zonnig thema
  • Een Super Bet optie waarmee je extra wilds kunt krijgen
  • Een herkansing na de gratis spins bonus als het tegenvalt
Minpunten
  • Het basisspel kan snel vervelen
  • De RTP is ons inziens te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip