Fortress Charge
4.0/5

Fortress Charge


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fortress Charge

Fortress Charge is een nieuwe online gokkast ontwikkeld door Crazy Tooth Studio in opdracht van Microgaming. Zowel het thema als de game play zijn gebaseerd op een zijwaarts scrollend videospel zoals Kingdom.

Van Crazy Tooth Studio zijn we inmiddels gewend dat zij continue online slots produceren met unieke eigenschappen, zo ook bijvoorbeeld hun laatste release, de Lady Earth gokkast.

Het lukt niet elke keer om een goed concept te produceren maar Fortress Charge Reel Quest is bijzonder goed uitgevoerd waardoor je wilt blijven spelen.

Wat dit spel ook bijzonder maakt is de enorm hoge uitbetaling van 16.000x de inzet dat je kunt winnen en met de lage inzetstaffels is dit een spel dat voor iedereen toegankelijk is. Het theoretische uitbetalingspercentage is een respectabele 96,45% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Fortress Charge Gokkast?

Hoewel het speelveld op het eerste oog lijkt op een eenvoudig slot met zes rollen en drie rijen is de werking van Fortress Charge compleet anders dan bij een regulier video slot. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 15 euro per spin.

De doelstelling is om één van de vijf verschillende helden veilig naar de overkant (van links naar rechts) van het speelveld te brengen. Een eenvoudige taak is dat niet want onderweg worden de helden aangevallen door monsters, slangen en schorpioenen en wordt het pad geblokkeerd door rotsblokken en spikes.

fortress charge slot

De helden kunnen op de verschillende rijen voorkomen waardoor je tegelijk meerdere helden op weg moet zien te helpen.

Onderweg kunnen de helden een strijd winnen of verliezen en wapens verzamelen. Lukt het om een held veilig naar de vesting te geleiden dan ontvang je een totale uitbetaling van alle extraatjes dat de held onderweg heeft verdiend.

De vestingen komen in verschillende formaten voor en des te mooier de vesting des te hoger de uitbetaling.

Reel Quest

Je gaat met één of meerdere helden tegelijk een gevaarlijke toch aan om een vesting te bereiken. Tijdens de tocht komen er gevaarlijke tegenstanders maar kan een held ook extra wapens oprapen waarmee je extra features of geldprijzen wint.

Elke held heeft unieke eigenschappen waarmee hij een bepaalde tegenstander kan verslaan.

De helden zijn als volgt;

 • Beast Hero: deze held verslaat de Ogre Villain
 • Dragon Hero: verslaat de Ogre Villain en Spikes
 • Elf Hero: verslaat de schorpioen
 • Dwarf Hero: is elke rotsblok de baas
 • Knight Hero: verslaat de schorpioen en de slang

Terwijl de helden van Fortress Charge hun pad belopen kunnen zij onderweg dus accessoires verzamelen waarmee tegenstanders kunnen worden verslagen of een beloning opleveren.

De accessoires zijn als volgt;

 • Vlammende brouwsel: hiermee kun je de spikes villain verslaan
 • Speer: hiermee versla je de Ogre villain
 • Houten schild: hiermee versla je de schorpioen
 • Stalen schild: hiermee versla je de schorpioen en slang
 • Toverstokje: met dit hulpmiddel versla je alle villains
 • Schatkist: je krijgt een extra geldprijs
 • 2x multiplier: je krijgt een x2 vermenigvuldiger

Zodra jouw held veilig de overkant heeft bereikt dan is het afwachten welke vesting je krijgt waarna alle winsten die de held tijdens het belopen van zijn pad heeft opgeraapt en de prijs van de vesting worden uitgekeerd.

Wat vinden wij van de Fortress Charge Gokkast?

Fortress Charge is echt een vette aanrader voor spelers die vroeger hebben genoten van zijwaarts scrollende video games. Het is Crazy Tooth Studio goed gelukt om een uniek en leuke video slot te ontwerpen waarbij het behalen van de overkant van het scherm het doel is.

Niet elke type speler zal dit spel kunnen waarderen en speel je liever een andere type slot met een nieuw spelmechanisme dan kunnen wij Big time Gaming’s Star Clusters Megaclusters aanbevelen.

Wij hebben tijdens het spelen van Fortress Charge in ieder geval ontzettend genoten maar let er wel op dat dit spel een uitermate verslavende werking heeft maar met een maximale uitbetaling van 16.000x de inzet is een gokje voor geld de moeite waard.

Probeer Fortress Charge lekker gratis op GokkastenStip.nl of maak vandaag een account aan bij een legale goksite om voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip