Forest Mania
3.0/5

Forest Mania


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Forest Mania

De Forest Mania 3D gokkast van iSoftBet is voorzien van 100 winstlijnen verdeeld over twee verschillende sets van rollen. Het Forest Mania thema is het bos met de daarbij behorende beestjes die voor extra winsten kunnen zorgen.

De rollen aan de linkerkant bestaan uit vijf rollen en aan de rechterkant zijn er vijf rollen met maar liefst 12 rijen. Inzetten kan vanaf €0.50 tot maximaal €50 per spin.

Uniek is dat zodra er rollen wild worden bij de set aan de linkerkant dat deze ook als wild tellen bij de set rollen aan de rechterkant. Voor geld spelen kan bij een online casino met een geldige licentie. Nederlandse goksites zijn uitermate goed geschikt voor spelers met een tablet of smartphone.

Hoe kun je Forest Mania spelen?

Ondanks dat dit spel er ingewikkeld uitziet valt het eigenlijk best wel mee. Vooraf zullen we drie extra funties van belang bespreken;

  • Wild Symbolen: Een symbool op de eerste set van rollen wordt random geselecteerd waarna alle symbolen die hiermee overeenkomen ook wild worden. Het wild symbool is eenvoudig te herkennen maar wij hebben voor de zekerheid een afbeelding van dit symbool geplaatst.
  • Wild Reels: Op de eerste set rollen worden er random drie rollen wild waarna de overeengekomen symbolen op set twee ook wild worden. Dit kan tijdens free spins vaker voorkomen.
  • Free Spins: De free spins kunnen op willekeurige momenten voorkomen waarna je 10 gratis spins ontvangt. Zowel wild reels als wild symbolen komen dan vaker voor.

Slot Conclusie van de Forest Mania Gokkast

Dit is een type slot waarbij je af en toe je hart vast zult houden vanwege de spanning die de wilds kunnen veroorzaken. Ons advies is om dit spel eerst gratis te proberen voordat je voor echt gaat spelen. De slots van iSoftBet weten altijd weer voor een verrassing te zorgen en dat is met Forest Mania zeker goed gelukt.

Vind je Forest Manie een leuk spel dan kun je ook een ander 3D slot met een thema in het bos spelen, namelijk Gnome Wood van Rabcat Gaming!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip