Forbidden Throne
4.0/5

Forbidden Throne


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Forbidden Throne

Forbidden Throne behoort tot een van de nieuwste slots van Microgaming met vijf rollen, drie rijen en 40 winlijnen.

Met een wild symbool, wild reels en een gratis spins bonus is dit een gokkast om zeker eens te proberen. Zoals vrijwel alle nieuwe slots van Microgaming is dit spel beschikbaar voor spelers die spelen via een Desktop, tablet of mobiele telefoon.

Met prachtige visuele effecten wordt je in dit spel met een fantasie thema dat lijkt op Game of Thrones meegesleurd. Er zijn maar liefst vijf wild reels met symbolen waarvan twee legendarische, dat zijn Sorconass the Ice Queen en Wulthor the Elven lord of Fire.

Forbidden Throne spelen

Standaard speel je met 40 lijnen zodat zodra je voor geld gaat gokken je kunt spelen met een minimale inzet van €0.40 tot een maximale inzet van €200 per beurt.

Tijdens het basisspel en free spins is één rol altijd een wild reel. De wild reels vervangen alle andere symbolen behalve de scatter waarmee je gratis spins kunt verdienen. Met drie of meer scatters gaat de gratis spins bonus van start, de staffel is als volgt;

  • 3 scatters = 10 gratis spins
  • 4 scatters = 20 gratis spins
  • 5 scatters = 30 gratis spins

Tijdens de gratis spins bonus kunnen de spins re-triggered worden. De uitbetalingen tijdens deze bonusronde zijn hetzelfde als bij het basisspel.

Tot slot is het embleem van Forbidden Thrones het wild symbool dat alle andere symbolen vervangt en met het spelen van de hoogste inzet €2.500 oplevert. Winnende combinaties worden van links naar rechts berekend.

Symbolen en Uitbetaling

Er zijn vijf premium en vijf standaard symbolen. De beste premium symbolen kun je herkennen aan vuur en en een sneeuwvlok. Alle edelstenen leveren een lagere uitbetaling op.

Het Forbidden Throne symbool is een wild en vervangt alle andere symbolen (behalve de scatter).

Onze Beoordeling

Wij vinden de Forbidden Throne gokkast geweldig want behalve een prachtig thema zijn de uitbetalingen tijdens het basisspel goed te noemen. Vooral de optie dat 1 tot 5 rollen wild reels kunnen worden kan tot een forse uitbetaling leiden.

Voor geld gokken kan prima bij een van de Microgaming Casino’s, ons voorkeur gaat uit naar een legale goksite met een geldige vergunning.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip