Flowers
4.0/5

Flowers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Flowers

Bloemetjes en zelfs vleesetende planten spelen de hoofdrol bij video slot Flowers en met een zon symbool dat telt als wild symbool denk je bij het spelen op dit casino slot eigenlijk aan het voorjaar.

Flowers is een hartstikke leuke video slot om op te spelen en mocht je een slechte dag hebben dan wordt je dag zeker een stuk vrolijker door te spelen op Flowers.

De fleurige en kleurrijke symbolen spatten van het scherm en er zijn leuke extraatjes te winnen bij dit spel, Er zijn 30 te activeren lijnen met een inzetniveau van 1 tot 5.

Als je met een maximale inzet gaat gokken speel je met 75 euro per beurt. Dit spel is vooral leuk om te spelen tijdens de lente en zomermaanden! Het uitkeringspercentage is 96,32% en de variantie schommelt tussen medium en hoog.

Flowers spelen

Flowers heeft vijf rollen drie rijen en er zijn 30 lijnen dat je actief kunt maken. Het instellen van een inzet per beurt kan via de 5 Bet Levels, de muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn en natuurlijk het aantal lijnen.

De premium symbolen bestaan uit bloemen terwijl de kaartsymbolen een lagere waarde hebben. Een leuk spelelement van de Flowers gokkast is dat je dubbele symbolen kunt krijgen en krijg je tijdens spins op flowers dubbele symbolen dan wordt de gewonnen prijs verdubbeld en dat maakt je dag weer helemaal goed.

Het Flowers Wild vervangt alle andere symbolen behalve de free spin symbolen en tijdens free spins telt het Wild zelfs als uitklappende wildsymbool.

De Free Spins Bonus

Ook de free spins symbolen kunnen dubbel voorkomen waardoor je sneller de gratis spins bonus kunt bereiken. Bovendien ontvang je tijdens de bonus een vermenigvuldiger, de hoogte daarvan is afhankelijk van hoeveel scatters je draait.

De staffel is als volgt;

  • 4 scatters is goed voor 10 spins met een x2 multiplier
  • 5 scatters levert 15 spins een een x2 multiplier op
  • 6 scatters zorgt voor 20 spins met een x2 multiplier
  • 7 scatters is goed voor 25 spins met een x4 multplier
  • 8 scatters levert je 30 spins op met een x10 multiplier

De inzet bij dit bonusspel is hetzelfde als waarmee je de bonusronde hebt bereikt. De winst kan behoorlijk oplopen tijdens de gratis spins bonus, vooral als je de bonus met 8 scatters bereikt. Zo is de maximale winst 15.000x de inzet!

Wat is onze beoordeling van de Flowers gokkast?

Hoewel Flowers sinds 2011 te spelen is en tot de oudere NetEnt slots behoort blijft dit toch een leuke gokkast om te spelen. De wilds die over en rol kunnen uitklappen en de gratis spins bonus zorgen voor de nodige spannende momenten. De winstpotentie is enorm, vooral als je met een bovengemiddelde inzet speelt.

Ons advies is om dit spel eerst gratis uit te proberen waarna je alsnog bij één van de legale aanbieders een gokje voor geld kunt wagen. Een andere tip is om de gokkast Fruit Shop van NetEnt eens te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip