Fishing Cash Pots
2.0/5

Fishing Cash Pots


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fishing Cash Pots

Fishing Cash Pots is een videoslot dat door Inspired Gaming in april 2021werd uitgebracht. Dit spel is volledig gericht op liefhebbers van de hengelsport. Er is gebruik gemaakt van een cartoonachtige thema dat er een beetje gedateerd uitziet. Dit soort slots zijn voornamelijk gebaseerd op het succes van Fishin’ Frenzy Megaways van Blueprint Gaming. Wij vinden Fishing Cash Pots een leuke variant voor spelers die graag slots met een thema over sportvissen spelen.

Veel features heeft dit spel niet. In plaats van een wild symbool levert een verschillende combinatie van gekleurde vissen een uitbetaling op. Verder draait het eigenlijk allemaal om de Fisherman Bonus waarmee je respins vedient en alle vissen van een cash prijs worden voorzien. Tot slot is er nog een Spin Chance spel dat een voor een herkansing kan zorgen. Zoals alle andere slots op onze website kun je ook dit slot mobiel spelen.

Het uitbetalingspercentage is met 95% onder het gemiddelde en de variantie is medium. De maximale prijs dat een enkele draai kan opleveren is €250.000.

Hoe werkt de Fishing Cash Pots Gokkast?

Fishing Cash Pots heeft een vrij standaard opstelling van vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €60 per spin. Qua symbolen wordt er gebruik gemaakt van de welbekende speelkaarten die uiteraard de laagste uitbetaling opleveren.

Vijf dezelfde symbolen van A, K, Q of J zorgt voor een uitbetaling van 10x de inzet. Een laars met zeewier en vishaak zorgen voor 50x de inzet. Een krab, reddingsboei en trofee zijn 100x de inzet waard en het logo is goed voor 200x de inzet.

Vier verschillende vissen op een lijn zorgen voor 5x de inzet. Helaas is er geen wild symbool om eenvoudiger extra combinaties mee te landen.

Fisherman Bonus

Als je een vis symbool op de rollen krijgt en de visserman op de vijfde rol verschijnt veranderd de vis in een gouden kleur. Zodra je zes vis symbolen op de rollen 1 tot en met 4 in zicht hebt met de visser op de vijfde rol dan gaat het bonusspel van start. Nu landen er op de eerste vier rollen uitsluitend vis symbolen en alle lege vakjes krijgen een respin. Op de vijfde rol verschijnt alleen de visser.

Je ontvangt nu vijf respins waarbij alle symbolen van vissen of vissers op de rollen blijven plakken. Alle vissen zijn nu van een geldprijs voorzien. De visserman telt eigenlijk als vermenigvuldiger want elke vissers zal alle vis symbolen aan het einde van de bonusronde verzamelen waarna je een uitbetaling krijgt.

Via dit bonusspel kun je een mooie uitbetaling pakken maar het is minder spannend als bijvoorbeeld Wild Catch van Microgaming.

Eindoordeel van de Fishing Cash Pots Slot

Fishing Cash Pots is een leuke slot dat door een gebrek aan features vrij snel gaat vervelen. Inspired Gaming had er ons inziens meer mee kunnen doen. De variantie is medium waardoor je wat vaker kleinere geldbedragen wint.

Het basisspel is niet bijzonder spannend dus je moet het echt hebben van de bonusronde. Hoewel het bonusspel leuk bedacht is kan het lastig zijn om het te bereiken. Het kan net zo goed voorkomen dat je zes vissen op de eerste vier rollen weet te landen en dat de visser op de vijfde rol ontbreekt.

Wij adviseren je om dit spel eerst uitgebreid te testen voordat je bij een van de top goksites voor geld gaat spelen.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Te weinig features tijdens het basisspel
  • Het bereiken van de bonusronde kan irritatie opwekken als de visser niet verschijnt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip