Fishin’ Frenzy Megaways
3.0/5

Fishin’ Frenzy Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fishin’ Frenzy Megaways

Blueprint Gaming heeft al in april 2019 Fishin’ Frenzy Megaways uitgebracht. Dit is in feite een remake van de wat oudere Fishin’ Frenzy gokkast van Reel Time Gaming. Het aantal Megaways valt met 15.625 een beetje tegen maar is een flinke verbetering vergeleken met het oude spel dat je met slechts 10 vaste lijnen speelt. Dit is op grafisch vlak vrij simpel in elkaar geknutseld en het aantal features valt ook een beetje tegen. Toch is dit een leuke gokkast om te spelen, met name voor liefhebbers van de hengelsport.

De ontwikkelaars van Blueprint Gaming hebben het oorspronkelijk ontwerp behouden. Vorig jaar is er trouwens ook een jackpot variant van dit spel dat is aangesloten op het Jackpot King netwerk van Blueprint Gaming. Wat extra features betreft moet je het doen met een wild symbool en een gratis spins bonusronde. Je kunt wel het bonusspel kopen als dit mogelijk is bij het casino waar je speelt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draaibeurt is 10.000x de inzet.

Werking van de Fishin’ Frenzy Megaways Gokkast

Het speelveld van Fishin’ Frenzy Megaways bestaat uit zes rollen met 2 tot 6 symbolen per rol. Zodoende ontstaan er maximaal 15.625 megaways. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per spin zodat dit spel goed te doen is voor spelers met een beperkt speelbudget. Winstcombinaties ontstaan zodra je minimaal drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen.

Wat uitbetalingen aangaat hebben symbolen van speelkaarten de laagste waard. Als je er hier zes van weet te landen pak je een uitbetaling van 2,5x tot 10x de inzet. Symbolen van vissen leveren maximaal 10x de inzet op en spelen tijdens het bonusspel een belangrijke rol. Een viskoffer en reddingsboei zijn al beduidend meer waard. Zes van dezelfde soort is goed voor 50x de inzet. Zes vishengels levert een bedrag op van 100x de inzet en met zes zeemeeuwen pak je 200x de inzet.

De visser telt als wild symbool en vervangt alle reguliere symbolen als dit tot een winstcombinatie leidt.

Gratis Spins bonus

De vissersboot telt als scatter en je hebt er minstens drie van nodig om de bonusronde te spelen. Het aantal gratis spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen. Je krijgt minimaal 10 spins met drie scatters tot maximaal 50 spins met 6 scatters.

Tijdens het bonusspel wordt het vis symbool voorzien van een geldprijs. Als je de visser weet te landen dan vangt hij alle vis symbolen waarna je de geldprijzen kunt innen. Elke vis kan maximaal 50x de inzet opleveren en dan kan het hard gaan. Elke extra symbool van de visser telt als vermenigvuldiger waardoor je met vijf vissers de volledige winstpotentie van 10.000x de inzet kunt ontgrendelen.

Waar mogelijk kunnen spelers de bonusronde voor 100x de inzet kopen. Helaas is dat niet mogelijk tijdens het demospel dat we hebben geplaatst.

Wat is onze beoordeling van de Fishin’ Frenzy Megaways Slot?

Fishin’ Frenzy Megaways is een eenvoudige gokkast waarmee het binnen hengelen van vissen tijdens de bonus een mooi bedrag kan opleveren. Tijdens het basisspel draait het eigenlijk alleen om het landen van winstcombinaties dus wil je het liefst zo snel mogelijk de bonusronde bereiken.

Als je het bonusspel eenmaal hebt bereikt dan zul je merken dat het landen van de visser in combinatie met vissen een hele vette uitbetaling kan opleveren. Andere slots met een vergelijkbaar thema die we je graag onder de aandacht willen brengen zijn Golden Fish Tank 2 van Yggdrasil en Marlin Catch van Stakelogic. Probeer hier anders het gratis demospel van Fishin’ Frenzy Megaways en bepaal zelf wat je van deze gokkast vindt

Pluspunten
  • Leuke opvolger van Reel Time's Fishin' Frenzy gokkast
  • Eenvoudig te spelen megaways slot
  • Elke vis heeft een multiplier tijdens het bonusspel
  • Maximale winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • Het basisspel is een beetje saai waardoor je e afhankelijk bent van het bonusspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip