Fishin’ Bonanza
3.0/5

Fishin’ Bonanza


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fishin’ Bonanza

We gaan weer een potje vissen, ditmaal met Fishin’ Bonanza van Ash Gaming, een partnerstudio van Playtech De titel van dit spel doet ons denken aan Big Bass Bonanza van Pragmatic Play en Fishin’ Frenzy van ReelPlay en waarschijnlijk is dat ook de bedoeling. Playtech wil een graantje meepikken van het succes van de hengelsport slots en wil natuurlijk niet achter het net vissen. De graphics zijn eenvoudig en ook dat is vergelijkbaar met Fishin’ Frenzy.

Met Fishin’ Bonanza draait het voornamelijk om de bonusronde. Hier zijn de vis scatters voorzien van een bonusprijs en worden ze ook nog opgespaard. Er wordt ook een visserman wild toegevoegd dat alle bonusprijzen kan verzamelen. In het basisspel ontbreekt het helaas aan extra features dus je moet het puur van de gratis spins bonus hebben

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,51% prima. De variantie schatten wij in op medium en de maximale uitbetaling met een enkele draai is 2.000x de inzet.

Werking van de Fishin’ Bonanza Gokkast

Het speelveld van Fishin’ Bonanza bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. De uitbetalingen van vissen staan op de symbolen afgebeeld. Een winnende combinatie ontstaat zodra je minstens drie dezelfde symbolen (uitgezonderd de schildpad) van links naar rechts weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €500 per draai.

Symbolen van speelkaarten leveren het minste op. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 10x de inzet. Er zijn ook nog vier verschillende goudvissen die maximaal 20x de inzet waard zijn. Een krab, pijlstaartrog, inktvis en schildpad tellen als premiums. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een bedrag van 50x tot 200x de inzet.

Zoals je kunt zien zijn de uitbetalingen voor winstcombinaties tijdens het basisspel niet verkeerd. Helaas ontbreekt het aan een wild symbool want die wordt pas actief tijdens het bonusspel.

Gratis Spins Bonus

De gratis spins bonusronde kun je bereiken door minstens drie scatters te landen. Je ontvangt nu 10 gratis spins en elke extra scatter levert 5 extra spins op. Nu wordt ook het visserman wild toegevoegd, als dit symbool valt dan worden alle symbolen met een geldprijs erop via de cash feature verzamelt en ontvang je een uitbetaling.

Tijdens het bonusspel is het de bedoeling om de vis scatters op te sparen. Dat geschiedt in de volgende volgorde met de bijbehorende beloning;

 • Krab: een beloning van 10x de inzet en 10 extra spins.
 • Pijlstaartrog: je ontvangt een uitbetaling van 15x de inzet met 9 extra spins.
 • Inktis: is goed voor 20x de inzet met 7 spins.
 • Schildpad: zorgt voor 50x de inzet met 5 spins.
 • Goudvis: hiermee pak je nog eens 5 spins.

Zodoende kun je in totaal 54 spins verdienen met de free spins bonus van Fishin’ Bonanza maar daarvoor heb je wel een flinke portie geluk nodig. Als je alle meters weet te vullen dan worden de scatter symbolen in goudvissen veranderd waarmee je nog meer spins kunt verdienen.

Schatkisten

Zodra je het symbool van een goudvis en een wild symbool tegelijkertijd weet te landen dan worden er drie schatkisten toegevoegd. Het is de bedoeling dat je er op eentje klikt waarna je een van de volgende vaste jackpot prijzen wint;

 • Minor: 100x de inzet.
 • Major: 250x de inzet.
 • Grand: 500x de inzet.

Wat vinden wij van de Fishin’ Bonanza Slot?

Als je een fan bent van Fishin’ Frenzy of Big Bass Bonanza dan is Fishin’ Bonanza een gokkast om te spelen. Een hekelpunt is de lage maximale uitbetaling van 2.000x de inzet. Het draait voornamelijk om het bereiken van de bonusronde De uitbetalingen van winstcombinaties tijdens het basisspel zijn wel goed maar toch is het voornamelijk wachten totdat je drie scatters draait.

Andere slots met een vergelijkbaar thema die de moeite waard zijn om uit te proberen zijn Marlin Catch van Stakelogic en Big Fin Bay van Thunderkick. Helemaal bovenaan kun je alvast genieten van het demospel.

Pluspunten
 • Bovengemiddelde RTP
 • Mooie uitbetalingen tijdens het basisspel
 • Je kunt een gigantisch aantal spins verdienen tijdens de bonusronde
 • Maak kans op een van de jackpot prijzen
Minpunten
 • De maximale uitbetaling had hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip