Fisher King
3.0/5

Fisher King


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fisher King

Van een gokkast met de titel Fisher King zou je verwachten dat het thema op sportvissen gebaseerd is. Niets is minder waar want het thema gaat over de bewaker van de heilige graal. Endorphina heeft er een middeleeuws geheel van weten te maken met op de achtergrond de schatkamer waar de heilige graal bewaakt wordt en symbolen van middeleeuwse personages op de rollen. De graphics zijn redelijk en het thema is goed uitgevoerd.

De features zijn vrij standaard. Er is een wildsymbool waarmee je sneller winstcombinatie vormt en er is gokspel waarmee tot tien keer achter elkaar de winst verdubbeld kan worden. Endorphina heeft ook nog een leuke bonusronde toegevoegd. Hier is het de bedoeling om zoveel mogelijk hartsymbolen te landen waarmee je de maximale uitbetaling kunt winnen.

De RTP van Fisher King is met 96,02% gemiddeld. De volatiliteit schatten wij in op medium en de maximale uitbetaling is 5.000x de inzet.

Fisher King specificaties

SoftwareEndorphina
Release Datum14/06/2022
RTP96,02%
VariantieMedium
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€200
Maximale winst5.000x de inzet

Hoe werkt de Fisher King Gokkast?

Fisher King is een 5-reel gokkast met drie rijen en 20 vaste lijnen. Een winnende combinatie vormen kan door minimaal drie dezelfde symbolen vanaf links op een vaste lijn te landen. Spelers kunnen met een inzet spelen vanaf €0,20 tot maximaal €200 per draai. Dit spel is speelbaar op een mobiele telefoon, tablet of thuiscomputer. De standaard uitbetalingen van winstcombinaties zijn vrij goed.

De speelkaart symbolen 10, J, Q, K, A leveren het minste op. Draai er vijf van op een vaste lijn voor een bedrag van 5x tot 17,5x de inzet. Een prinses , ridder en koning tellen als premiums. Hiermee pak je maximaal 20x tot 50x de inzet als je er vijf van weet te landen.

Het symbool van een kroon telt als wild en kan alle andere uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie aan te vullen. Tijdens het bonusspel komt het wildsymbool gestapeld voor.

Gokken via het Kaartspel

Zodra je een winnende combinatie te pakken hebt kan je linksonder op de speelkaartsymbolen klikken. Er worden vijf speelkaarten uitgedeeld waarvan de eerste kaart open wordt neergelegd. Nu is het de bedoeling om uit de vier overige kaarten een kaart met een hogere waarde te selecteren. Lukt het om de juiste kaart te raden dan verdubbel je de winst.

Als tip kunnen wij meegeven dat je dit spel kunt openen om te zien welke kaart open op de speeltafel ligt. Heeft de kaart een hoge waarde dan kun je dit spel overslaan. Je kunt tot maximaal 10 keer achter elkaar een gokje wagen.

Holy Grail Spins

Om de Holy Grail spins bonusronde te bereiken heb je minimaal drie scatters nodig. Je ontvangt nu 10 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor 5 extra spins. Het wildsymbool is nu gestapeld zodat het eenvoudiger wordt om winstcombinaties te vormen.

Het speelveld is een beetje aangepast. Links zien we een staffel met vermenigvuldigers terwijl onder elke rol een gebroken hart is geplaatst. De heilige graal bekers zorgen voor druppels waarmee de harten worden aangevuld. Met twee druppels vul je een hart en des te meer je weet te vullen des te hoger de vermenigvuldiger dat je wint. Het gaat om multiplier van 3x, 10x, 50x, 500x en 2.000x de inzet afhankelijk van hoeveel harten je hebt geheeld.

Conclusie

Hoewel dit spel niet zo snel in onze top 10 lijsten zal voorkomen is Fisher King best een vermakelijke slot. Het basisspel is dankzij redelijke uitbetalingen en het gokspel goed te doen. De bonusronde is leuk bedacht en als het lukt om vijf harten te helen dan win je een multiplier van 2.000x.

Het bonusspel komt een beetje overeen met Cupid, een eerdere slot release van deze spelprovider. Je kunt hierboven het demospel onbeperkt gratis uitproberen.

Pluspunten
  • Bovengemiddelde uitbetaling voor winstcombinaties
  • Kaartspel gok feature
  • Gratis spins bonusspel waarmee je een 2.000x multiplier kunt winnen
Minpunten
  • Endorphina slots lijken teveel op elkaar
© Copyright 2023 Gokkasten Stip