Fire in the Hole XBomb
5.0/5

Fire in the Hole XBomb


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fire in the Hole XBomb

Fire in the Hole XBomb is een van de geweldige gokkasten van NoLimit City. Deze gokkast werd al in maart 2021 uitgebracht waarmee de XBomb feature werd geïntroduceerd. Met dit spel duiken we weer diep onder de grond om allerlei edelstenen te mijnen. Op zich oogt het allemaal iets vrolijker dan de Misery Mining gokkast. Het speelveld is geplaatst in een mijn en op de rollen zien we symbolen van gereedschap dat nodig is om mineralen delven.

De werking van Fire in the Hole XBomb is vergelijkbaar met Misery Mining. Een deel van het speelveld kan worden uitgebreid dankzij de collapsing mine feature. Het Xbomb spelmechanisme staat centraal en behalve het vervangen van symbolen kan het ook een multiplier opleveren. Via de wild mining feature krijg je als speler een extra mogelijkheid om alsnog een winstcombinatie te landen. Tot slot zijn er nog lucky wagon spins, een free spins bonus met een paar bijzondere features.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,06% en de variantie is hoog. De maximale winst is maar liefst 60.000x de inzet.

Fire in the Hole xBomb specificaties

SoftwareNoLimit City
Release Datum02/03/2021
RTP96,06%
VariantieHoog
Winlijnen486 tot 46.656 ways to win
Rollen6
Rijen3 tot 6
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€200
Maximale winst60.000x de inzet

Werking van de Fire in the Hole XBomb Gokkast

Het speelveld van Fire in the Hole XBomb bestaat in eerste instantie uit zes rollen , drie rijen met 486 ways to win. Je kunt via de collapsing mine feature het speelveld uitbreiden waardoor er maximaal 46.656 manieren om te winnen ontstaan. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €50 per spin. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen.

fire in the hole gokkast

Een winnende combinatie met zes dezelfde speelkaartsymbolen zorgt voor een uitbetaling van 1x tot 1,5x de inzet. De premium symbolen bestaan uit een pikhouweel, stuk touw, schoeisel, een mijnwerkers tas en een mijnwerkerslamp. Hiermee pak je bij zes van dezelfde soort een bedrag van 1,75x tot 7,5x de inzet.

De Collapsing Mine feature staat centraal. Dit is een soort cascade mechanisme waarmee winnende combinaties voor een instorting zorgen. Zodoende wordt een extra rij ontgrendeld zodat je het speelveld met maximaal zes rijen kunt uitbreiden. Symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe en als alle rijen zijn ontgrendeld ontstaan er 46.656 ways to win.

XBomb Feature

Als je een fan bent van NoLimit slots dan zal je de XBomb feature vast herkennen. De XBombs van Fire in the Hole XBomb zijn wildsymbolen die niet alleen reguliere symbolen vervangen om winnende combinaties aan te vullen maar ook kunnen exploderen.

Als dat gebeurt worden aangrenzende symbolen vervangen en wordt de algehele winst vermenigvuldiger met +1 verhoogt. De XBomb wilds exploderen zodra er een winstcombinatie wordt gevormd.

Wild Mining

De wild mining feature wordt geactiveerd als je 4 of 5 symbolen van dezelfde soort op een horizontale lijn draait en er geen winstcombinatie wordt gevormd. De symbolen ontploffen om door wild symbolen vervangen te worden. Hiermee krijg je een soort van herkansing om alsnog winst te pakken.

Lucky Wagon Spins

De Lucky Wagon Spins bonus van Fire in the Hole XBomb wordt actief zodra je drie of meer scatters weet te landen. Het aantal scatters bepaalt met hoeveel rijen het bonusspel start. Zo leveren 3, 4 en 5 scatters respectievelijk 2, 3 en 4 rijen op. De bonus wordt op een nieuw speelveld afgespeeld waar je een uitgebreide Hold en Win bonusspel te spelen krijgt.

lucky wagon spins

De bonus begint met 3 spins en elke keer als je een muntstuk draait wordt de respin teller teruggezet naar 3. Boven het speelveld zie je mijnkarren langsrijden. Elke mijnkar is voorzien van een multiplier, geldprijs of feature zoals hieronder beschreven.

 • Muntwaarde: hiermee ontvang je een geldprijs van x1 tot x100 de inzet.
 • Een vermenigvuldiger dat op alle onderliggende symbolen wordt toegepast.
 • Dynamiet symbool: voegt een waarde toe aan een muntstuk, geblokkeerde symbolen worden ontgrendeld en geldkisten worden verzameld.
 • Geldzak symbool: verzamelt alle munten op een rol en voegen dit toe aan het vallende muntstuk.
 • Kist symbool: verzamelt de waarde van de rol en verwijdert alle symbolen op de rol behalve de dwerg.
 • Dwerg symbool: verzamelt alle waardes op de rol en doet dit op elk navolgende spin.

Als de verzamelkisten actief zijn verzamelen ze elke spin alle muntstukken die op dezelfde rol vallen. Zoals je kunt lezen zijn er veel modificaties mogelijk.

Ongeduldige spelers kunnen direct de bonusronde kopen. Er zijn drie opties van 60x, 167x en 500x de inzet. Daarmee ontvang je 3, 4 of 5 bonussymbolen en wordt de RTP opgeschroefd naar 96,07%, 96,2 en 96,96%.

Wat vinden wij van de Fire in the Hole XBomb Slot?

Als je op zoek bent naar een slot met volop actie dan is Fire in the Hole XBomb een goede keuze. De collapsing mine feature tijdens het basisspel kan al een leuk bedrag opleveren, zeker als je een paar keer achterelkaar winnende combinaties landt.

De volledige winstpotentie van 60.000x de inzet wordt pas tijdens de bonusronde duidelijk. Wij hebben het bonusspel voor 60x de inzet gekocht waarmee we direct in de prijzen vielen. Je kunt het demospel hier gratis uitproberen of maak een account aan bij BetCity Casino waar je alle NoLimit slots voor geld kunt spelen. Wat de score betreft verdient dit slot van ons vijf uit vijf sterren.

Pluspunten
 • Collapsing Mine feature waardoor extra rijen ontstaan
 • Eerste NoLimit Slot met de XBomb feature
 • Spannende hold en Win bonusronde
 • Winstpotentie van 60.000x de inzet
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip