Finn’s Golden Tavern
3.0/5

Finn’s Golden Tavern


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Finn’s Golden Tavern

NetEnt heeft met Finn’s Golden Tavern een vervolg uitgebracht van Finn and the Swirly Spinn waarbij de lucky Leprechaun Finn nu in een gezellige kroeg te vinden is. Net als zijn voorganger is ook dit spel gekoppeld aan het Cluster Pays mechanisme en landen de symbolen wederom in spiraalvorm.

Voor de grote winsten kun je deze gokkast beter overslaan tenzij je van plan bent om met een maximale inzet te spelen van 500 euro per draai. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% en de variantie is laag waardoor je regelmatig kleine geldbedragen zult winnen.

Hoe speel je de Finn’s Golden Tavern Slot?

Het speelveld van Finn’s Golden Tavern is opgedeeld in een grid van 5×5 symbolen. Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 500 euro per draai.

De symbolen landen in een spiraalvorm van links naar rechts en winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen, exact hetzelfde als bij Finn and the Swirly Spin.

Het werkt iets anders dan het Avalanche mechanisme waarbij symbolen van boven naar beneden vallen, in plaats daarvan worden nieuwe symbolen linksonder aangevuld.

Je zult ontdekken dat na de eerste draaibeurt er linksonder een schatkist symbool ( free spins symbool) wordt getoond en het is de bedoeling om dit symbool met winnende combinaties naar het midden leiden.

De premium symbolen bestaan uit vier verschillende alcoholische brouwsels waarmee je 5x de inzet wint als je vijf dezelfde weet te landen. De gouden munten zijn goed voor 1x tot 5x de inzet als je er vijf van draait.

Fist Slam and Random Coin Feature

Op willekeurige momenten zal Finn zijn vuisten op de tafel slaan waarmee de Fist Slam Feature wordt geactiveerd. Een vereiste voor deze feature is dat er twee gouden munten verticaal of horizontaal elkaar aangrenzen met een derde munt dat op zichzelf staat.

Door de Fist Slam zal het muntstuk dat de anderen niet aan grenst een plekje opschuiven om een winnende combinatie te vormen. De Random Coin Feature kan een leuke beloning opleveren aan het einde van een draaibeurt. Er worden 1 of 2 gouden muntstukken toegevoegd die de plaats innemen van symbolen met een lage waarde.

De gratis spins bonus

Zodra je de schatkist op het kruisje in het midden hebt weten te krijgen dan ontvang vijf gratis spins. Er wordt nu een multiplier meter toegevoegd dat met 1x wordt verhoogd zodra je gezamenlijk vijf wilds hebt weten te draaien.

Het is echter jammer dat er maar vijf spins worden toegekend want daardoor wordt het lastig om een extra multiplier te verdienen.

Ons eindoordeel van de Finn’s Golden Tavern gokkast

Wij hadden er eerlijk gezegd meer van verwacht, hoewel het thema leuk is uitgewerkt valt de free spins bonus behoorlijk tegen. Je kunt dankzij de lage variantie echter wel regelmatig kleine bedragen winnen.

Wil je liever een NetEnt slot spelen met een hogere RTP en meer bonus features dan kunnen wij je de Ozzy Osbourne gokkast aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip