Finn Swirly Spin
4.0/5

Finn Swirly Spin


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Finn Swirly Spin

Kleine Ierse kaboutertjes vormen het thema van NetEnt’s Finn and the Swirly Spin, een speelautomaat waar de innovatie vanaf spat. Een uniek concept want draaiende rollen ontbreken maar toch worden de symbolen keurig in volgorde geplaatst via de Swirly Spin feature.

Grafisch gezien behoort dit spel tot de toppers onder de NetEnt spelletjes en spelers kunnen zelfs een eigen bonusronde selecteren. Dit spel heeft vijf rollen en vijf rijen met een wild symbool, een free spins sleutel met vier verschillende varianten van free spins en vier varianten van een random bonus feature.

Uniek zijn toch wel de wervelende symbolen die worden rondgeslingerd zodra je het spel start. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,62% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Hoe speel je Finn and the Swirly Spin?

Eigenlijk speelt dit slot niet anders als andere NetEnt slots alleen zijn er hier geen winlijnen maar zodra je drie symbolen op een rij draait val je in de prijzen.

finn and the swirly spin gokkast

Uniek is het feit dat de symbolen worden rondgeslingerd maar daar blijft het niet bij want je kunt hier niet alleen vier verschillende free spins rondes selecteren maar ook willekeurige bonussen spelen.

Een winnende combinatie verdwijnt van het scherm en maakt plaats voor nieuwe symbolen, uiteraard wordt de winst vooraf aan je speeltegoed toegevoegd. Wat inzetten betreft kun je spelen met een minimale inzet van €0.10 tot maximaal €200 per speelronde.

Het is verstandig om Finn and the Swirly Spin eerst gratis te proberen zodat je het spel eigen kunt maken voordat je voor geldwinst speelt.

Beste symbolen en extra functies

Terwijl de fluitende Finn linksonder voor entertainment zorgt zul je jezelf misschien afvragen welke symbool combinatie nu de meeste winst oplevert, dat is bij deze gokkast de diamant waarbij je bij een combinatie van vijf diamanten 500 munten ontvangt.

De volgende features worden op willekeurige momenten tijdens het basisspel geactiveerd;

 • Starfall Wilds: er worden wild symbolen toegevoegd totdat je een winnende combinatie hebt te pakken.
 • Dragon Destroy: deze feature wordt alleen actief als je geen winstcombinatie draait. Verschillende symbolen ontploffen zodat je alsnog lijnwinst pakt.
 • Irish Luck: ook deze feature wordt alleen actief als je geen winnende combinatie draait. Je krijgt nu vijf identieke symbolen waardoor je gegarandeerd wint.
 • Magic Transform: alle symbolen met een lage waarde worden getransformeerd naar premium symbolen.

De Gratis Spins Bonus

De sleutel die elke keer links onderin voorkomt kan de free spins ronde activeren. De sleutel verhuist na elke avalanche naar het midden van het spel en zodra dit symbool centraal in het spel is gaan de free spins van start. Er wordt nu één van de volgende bonussen activeren;

 • Star Bar: deze bonus wordt met één sleutel actief. Je ontvangt nu 7 spins met Starfall Wilds.
 • Lava Flair: met vier sleutels pak je 3 gratis spins met Dragon Destroy.
 • Lucky Mug: 9 sleutels zorgt voor 4 spins met Irish Luck.
 • Golden Pot: 16 sleutels zorgt voor 2 spins met Magic Transform.
star bar bonusronde

Zodra de bonus voorbij is blijven de opgespaarde sleutels staan. Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk bonusrondes te bereiken zodat je voldoende sleutels hebt voor de betere bonusrondes.

Wat vinden wij van de Finn and the Swirly Spin gokkast?

Hoewel thema’s over Ierse kabouters in overvloed aanwezig zijn is het NetEnt goed gelukt om van Finn and the Swirly Spin een unieke gokkast te maken. Het basisspel zorgt voor voldoende spanning dankzij de vier extra features die op elk moment kunnen vallen.

Als je voldoende sleutels hebt opgespaard kun je de betere bonusrondes activeren. Het is dus een goed idee om dit spel geduldig te spelen. Neem er lekker de tijd voor tijdens het demospel want dat is gratis. Optioneel kun je Lucky Leprechaun van Microgaming uitproberen.

Pluspunten
 • Een kabouter thema met unieke features
 • Vier spannende features tijdens het basisspel
 • Spaar sleutels op om de betere bonusrondes te bereiken
Minpunten
 • Het kost teveel tijd om 16 sleutels op te sparen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip