Fat Drac
4.0/5

Fat Drac


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fat Drac

Push gaming timmert hard aan de weg om tot één van de top slotontwikkelaars te behoren en dat laten zij met de nieuwe release Fat Drac wederom zien. Fat Drac is naast Fat Rabbit en Fat Santa de derde gokkast in de ‘Fat’ reeks aan gokkasten. Het thema van dit spel is een grappige vertolking van Dracula waarmee je tot maximaal 50.000x de inzet kunt winnen.

De setting van dit slot is Translyvania met het kasteel van Fat Drac op de achtergrond. Wat opvalt is dat dit spel er op visueel vlak stukken beter uitziet dan andere slots van Push Gaming zoals Joker Troupe en Wild Swarm. Het pakkende achtergronddeuntje doet een beetje denken aan The Adams Family.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,57% goed te doen en de variantie is hoog. De maximale winst dat je kunt behalen is maar liefst 50.000x de inzet.

Werking van de Fat Drac Gokkast

Het speelveld bestaat uit vijf rollen en vijf rijen met veertig vaste lijnen. Winnende combinaties worden van links naar rechts gevormd en je hebt minstens drie dezelfde symbolen nodig.

fat drac slot

De premium symbolen bestaan uit een kunstgebit, perkament, geraamte en een nors kijkende man. Met een combinatie van vijf premiums pak je een bedrag van 5x tot maximaal 25x de inzet. De kaartsymbolen schoppen, ruiten, harten en klaveren leveren minder op. Hiermee pak je bij vijf stuks 0,5x tot 1x de inzet.

Merkwaardig genoeg is dat Fat Drac zelf niet als wild telt, iets dat je van de andere reeks aan ‘Fat’ slots wel gewend zult zijn. In plaats daarvan is er een gouden wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter en het Fat Drac symbool. Vijf wilds zorgen voor een uitbetaling van 250x de inzet!

Extra Features

Wat je direct zal opvallen zijn de zeven gekleurde stippen naast het speelveld. Dit zijn bubbles waarmee je een vermenigvuldiger vanaf 1x tot maximaal 50.000x de inzet kunt verdienen. Hoe dat precies werkt onthullen wij hieronder.

Het symbool van Fat Drac is een zogenaamde ‘Revealing Symbol‘. Zodra dit symbool valt wordt het getransformeerd tot een uitbetalende symbool of een vleermuis symbool. Nu komt het, zodra Drac een vleermuis wordt vliegt de vleermuis naar de bubbles om ze lek te prikken. Vervolgens ontvang je een prijs in de vorm van een multiplier.

Fat Bat en Coffin Symbool

Op willekeurige momenten kan de Fat Bat feature actief worden. Dit kan heel gunstig uitpakken want nu vliegt de Fat Bat naar de bubbles om ze allemaal te verzamelen waarna de prijs aan jou wordt uitgekeerd.

Zodra je het Coffin symbool weet te landen dan verschijnt er een Pick & Click spel. Je moet nu één van vier tegels aanklikken waarmee je 1 tot 5 vleermuis symbolen verdient of een scatter (Als Fat Drac op de eerste rol verschijnt).

De Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te winnen is het nodig dat het Fat Drac symbool tegelijkertijd valt met een scatter. Je hebt van beiden symbolen er slechts één van nodig. Je ontvangt nu vijf free spins waarbij het Fat Drac symbool blijft staan. Elke keer als er tijdens de bonus een scatter valt dan verplaatst Drac zich er naar toe en verzamelt het. Bovendien wordt het Drac symbool nu ook steeds groter, hij start als 1×1 maar kan doorgroeien tot een 5×5 symbool. Met deze feature onthult Drac andere features zoals 1 tot 5 gratis spins, scatters of 1 tot 5 vleermuizen. De staffel is als volgt;

  • Vijf scatters zorgt dat Drac een 2×2 symbool wordt en ontvang je 4 gratis spins
  • Met vijf extra scatters wordt Drac een 3×3 symbool en krijg je 3 spins
  • Drie extra bekers zorgt ervoor dat Drac een 4×4 symbool wordt met 2 spins
  • Met nog eens twee extra wordt Drac een 5×5 symbool en ontvang je 2 spins

Onze beoordeling van de Fat Drac Gokkast

Push Gaming blijft innoveren en het is dan ook goed om te zien dat er op grafisch vlak flinke verbeteringen zijn aangebracht. Hoewel Fat Drac iets afwijkt van de reguliere ‘Fat’ reeks aan slots is het ons inziens een verbetering.

Met een winstpotentie van 50.00x de inzet, een leuk thema en een slot dat continue voor verrassingen zorgt willen wij je dit spel van harte aanbevelen. Met een beetje geluk zorgen de vleermuizen dat er voldoende bubbels worden lek geprikt.

Pluspunten
  • Bubbles die voor 50.000x de winst kunnen zorgen
  • Unieke features
  • Grafisch perfect uitgevoerd
  • Bovengemiddelde RTP
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip