Fat Banker
5.0/5

Fat Banker


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fat Banker

Push Gaming heeft met Fat Banker een nieuwe gokkast aan de Fat reeks toegevoegd. Zo hebben ze in het verleden al Fat Rabbit en Fat Drac uitgebracht en nu gaat het dus over een bankier met een gevulde buik. Het thema doet een beetje aan het bordspel monopoly denken en vooral als je een van de bonusrondes speelt.

Het simpele ontwerp vertolkt bankieren in wat wij vermoeden de jaren zestig. Als je van het thema niet vrolijk wordt dan zorgen de features die we straks bespreken daar wel voor. Bovendien hebben we een demo video aan onze review toegevoegd zodat je snel alle bonus features kunt bekijken.

Behalve een geweldige gratis spins bonusronde heeft Fat Banker ook een paar leuke features tijdens het basisspel. Edelmetalen met een nummer erop kunnen een vermenigvuldiger opleveren als je tegelijkertijd op de zesde rol een kluis draait. Er is ook nog een Red Car en Gold Car feature waarmee extra symbolen aan het speelveld kunnen worden toegevoegd. Alsof dat niet genoeg is heeft Push Gaming ook nog een soort Hold en Spin feature toegevoegd. De belangrijkste features zijn de bonusrondes die je eventueel direct kunt kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,43% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst bedraagt maar liefst 25.000x de inzet zodat je bij een maximale inzet 2.5 miljoen euro kunt winnen.

Fat Banker specificaties

SoftwarePush Gaming
Release Datum19/05/2022
RTP96,43%
VariantieHoog
Winlijnen50
Rollen6
Rijen6
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst25.000x de inzet

Werking van de Fat Banker Gokkast

Fat Banker is een grid slot met 6×6 symbolen en 50 vaste lijnen. Winnen doe je door 3 tot 6 dezelfde symbolen op een van de lijnen te landen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Spelen kan zowel op een mobiel toestel als Desktop PC.

De verschillende speelkaart symbolen leveren niet zoveel op. Met zes van dezelfde soort pak je een uitbetaling van 1x de inzet. Een hoge hoed, sigaar, puppy en de vrouw van de bankier tellen als premiums. Hiermee pak je een uitbetaling van maximaal 10x tot 20x de inzet. De bankier zelf telt als wild en kan maximaal 40x de inzet opleveren. De bankier komt voornamelijk voor tijdens het bonusspel.

Er zijn nog twee andere wildsymbolen die van belang zijn. Het gaat om de geldzakjes en geldzakjes met een vermenigvuldiger van x2 tot x5. De wilds komen tijdens het basisspel op de rollen 2 tot en met 6 voor.

Speciale Symbolen

Op de rollen 1 tot en met 5 kunnen Bullion symbolen met een waarde vanaf x1 tot x100 landen. Dit zijn inzet vermenigvuldigers die actief worden als je op de zesde rol een zilveren kluis draait. De kluist verzamelt de waarde van alle Bullion symbolen waarna een uitbetaling volgt.

Behalve Bullion symbolen zijn er ook reguliere vermenigvuldigers met een waarde van x2, x3, x5, x10 en x100. Deze kunnen de Bullion symbolen vermenigvuldigen als ze tegelijkertijd landen. Ook hiermee is het landen van een zilveren kluis op de zesde rol van toepassing.

Fat Banker Car Features

De Red Car feature van Fat Banker kan op elk willekeurig moment tijdens het basisspel actief worden. Een vereiste is dat minstens één van de volgende symbolen in zicht is; Fat Banker, Silver Safe, Wild Money Bag, Multiplier Money Bag of Bullion. Eenmaal actief wordt één van de hierboven genoemde symbolen aan het spel toegevoegd waardoor een winstcombinatie kan ontstaan of waarmee je een feature activeert.

Er is ook nog een Gold Car feature dat alleen tijdens de Fortune Link bonus of gratis spins bonusronde wordt. De feature dat je krijgt is afhankelijk van het bonusspel waarmee de Gold Car actief is geworden. De features zijn als volgt;

 • Tijdens Fortune Links wordt er minstens één Bullion symbool of vermenigvuldiger aan het spel toegevoegd.
 • Tijdens gratis spins worden er een random aantal Wild Money Bags of Wild Money Bag Multipliers aan het spel toegevoegd.

Fortune Link Feature

De Fortune Link feature wordt geactiveerd door een Silver Safe symbool op de zesde rol in een hot spot te landen terwijl er een Bullion symbool op het speelveld in zicht is. De hot spots zijn door een blauwe kader herkenbaar. Je krijgt nu een soort Hold en Spin bonusspel te spelen.

Je krijgt twee spins en het is de bedoeling dat je Bullion symbolen en vermenigvuldigers weet te landen. Als dat lukt blijven de symbolen plakken en wordt de respin teller gereset. Dit gaat net zo lang door totdat de spins op zijn of je het gehele speelveld hebt weten te vullen. Aan het einde van dit spel wordt het gewonnen bedrag uitgekeerd.

Gratis Spins Bonusspel

Zodra je een Fat Banker symbool op de eerste rol landt met tegelijkertijd een Money Bag Wild op het speelveld dan ontvang je 5 gratis spins. Tijdens het bonusspel blijft de Fat Banker staan en elke keer als je een Money Bag Wild draait verschuift de bankier er naartoe om het te verzamelen. Het aantal verzamelde Money Bags wordt aan de rechterkant van het speelveld weergegeven. Hiermee kunnen de volgende features geactiveerd worden;

 • Zodra je vijf money bag symbolen hebt opgespaard ontvang je 3 extra spins en verandert de bankier in een 2×2 formaat.
 • Spaar nog vier money bags op voor nogmaals 3 spins en de Fat Banker in 3×3 formaat.
 • Nogmaals vier money bags zorgt voor 2 extra spins en een 4×4 formaat.
 • Verzamel nu 3 money bags waarmee je 2 extra spins en de bankier wordt uitvergroot naar 5×5 formaat.
 • Spaar nogmaals 3 money bags op voor 1 extra spin en een 6×6 formaat.

De Money Bag Vermenigvuldigers kunnen ook landen en voegen de multiplier toe zodra ze verzameld worden.

Bonus Buy Opties

Waar mogelijk kan je de bonusspellen kopen. Let er wel op dat de kansspelautoriteit op het punt staat om de bonus buy features bij legale goksites te verbannen. Toch vermelden wij je hier nog even de bonuskoop opties;

 • Voor 31x de inzet kan je de Fortune Link Feature kopen.
 • De gratis spins bonus met één money bag kost 153x de inzet
 • De bonusronde met vijf money bags kost maar liefst 612x de inzet.

Wat vinden wij van de Fat Banker Slot?

Als je op zoek bent naar een gokkast met volop features en een enorme winstpotentie dan is Fat Banker een gokkast om te spelen. Er zijn een enorm aantal features waardoor je jezelf niet snel zult vervelen. Wij hebben dit spel uitgebreid getest en een deel van onze testsessie kun je via de youtube video bekijken.

Het basisspel is goed te doen dankzij de vele extra features maar de echte winst behaal je natuurlijk tijdens het bonusspel. Een andere Push Gaming favoriet dat je kunt uitproberen is Big Bamboo. Helaas hebben niet heel veel goksites de Push Gaming slots toegevoegd. Wij weten dat Kansino er een paar heeft maar hopelijk kun je ze straks ook bij BetCity Casino spelen.

Pluspunten
 • Vrolijk bankieren thema
 • Inzet vermenigvuldigers en reguliere multipliers tijdens het basisspel
 • Car features waarmee je extra prijzen kunt winnen
 • Hold en Spin respin bonusspel
 • Gratis spins bonusronde waarmee je geldzakjes kunt opsparen
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip