Eye of Atum
3.0/5

Eye of Atum


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Eye of Atum

Play ‘N Go is gek op slots met een thema over oud Egypte. Dat blijkt weer met de nieuwe slot release Eye of Atum dat qua spelverloop een kloon is van de Eye of Horus gokkast van Merkur. Het ontwerp van Eye of Atum is vrij standaard en dat is iets dat we niet gewend zijn van Play ‘N GO. In Egyptische mythologie is Atum/Atoem de voorvader van alle andere goden.

Als je liever een slot speelt waarbij je visueel meer geprikkeld wordt dan is Cat Wilde and the Lost Chapter een betere optie. Het achtergrond deuntje van Eye of Atum is wel goed en breng je helemaal in een Egyptische sfeer.

Als je Eye of Horus weleens hebt gespeeld dan weet je dat de wild symbolen een prominente rol spelen. Wild symbolen klappen uit om een gehele rol in beslag te nemen. Er is een gratis spins bonusspel waarbij wilds ook symbolen met een hoge waarde opwaarderen. Het is zodoende mogelijk om alle premium symbolen op te waarderen als je voldoende wilds weet te landen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% en de variantie is redelijk hoog. De maximale winst is 2.000x de inzet, een stuk lager dan andere Play ‘N Go slots met een vergelijkbaar ontwerp.

Werking van de Eye of Atum Gokkast

Eye of Atum is een 5-reel gokkast met drie rijen en 10 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn draait. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

eye of atum gokkast

Uitbetaling van winstcombinaties zijn niet verkeerd. De speelkaarten J, Q, K en A leveren een bedrag van 10x de inzet op als je er vijf van weet te landen. Vrij bekende Egyptische tekens tellen als premium en zorgen voor een uitbetaling van 20x tot 50x de inzet.

Atum zelf telt als wild symbool en komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Het wild vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen. Bovendien klapt het wild uit om een gehele rol te vullen zodat het landen van winnende combinaties eenvoudiger wordt.

Gratis Spins Bonus

Behalve uitklappende wilds is er een gratis spins bonusronde. De bonusronde is te bereiken door minstens drie scatters te landen. Je ontvangt nu een uitbetaling afhankelijk van het aantal scatters en 12 gratis spins.

Elke wild dat je weet te landen is goed voor een extra spin en zorgt er ook voor dat een premium symbool met de laagste waarde wordt opgewaardeerd. Als je drie wilds draait ontvang je zelfs 5 extra spins. Je kunt maximaal 150 spins met dit bonusspel vrijspelen.

Tijdens het testen van Eye of Atum hadden wij binnen enkele minuten de bonusronde te pakken. Helaas leverde dat geen hoge uitbetaling op.

Wat vinden wij van de Eye of Atum Gokkast?

Tja, echt onder de indruk zijn we niet van dit spel. De uitklappende wilds van Eye of Atum hadden tijdens het basisspel van een vermenigvuldiger voorzien moeten worden. De bonusronde is niet verkeerd maar de begrensde maximale uitbetaling van 2.000x de inzet is vrij laag. Het vervangen van premium symbolen en de extra spins dat je met wilds verdient is wel een goed aspect.

Van Play ‘N Go hadden wij in ieder geval meer verwacht. Van dit soort slots gaan er dertien in een dozijn. Betere slot opties zijn Queenie van Pragmatic Play en de jackpot gokkast Shark Blitz van Playtech. Ons advies is om eerst het demospel uitgebreid te testen voordat je echt geld in gaat zetten.

Pluspunten
  • Uitklappende wilds tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonusronde waarbij wilds premiums opwaarderen
  • Wilds zorgen ook voor extra spins tijdens de bonusronde
Minpunten
  • Variabele RTP
  • De maximale uitbetaling kan hoger
  • Een technische kloon van Eye of Horus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip