Extra Juicy Megaways
4.0/5

Extra Juicy Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Extra Juicy Megaways

Pragmatic Play heeft de bestaande fruitkast Extra Juicy afgestoft om er een nieuw megaways gokkast van te maken. Extra Juicy Megaways is gespitst op spelers die graag klassieke fruitautomaten spelen. Het thema is fris en fruitig en dankzij het spelmechanisme zijn er 117.649 manieren om te winnen. Qua ontwerp lijkt dit spel een beetje op Triple Fruit Deluxe Megaways van iSoftBet maar het spelverloop is compleet anders.

De features zijn overgenomen van de Extra Juicy gokkast zodat de focus voornamelijk ligt op de gratis spins bonusronde. Hier krijg je te maken met rad van fortuin bonusspel waar je een gokje kunt wagen om het aantal spins te verhogen. Ook zijn er sticky multipliers waarbij de vermenigvuldigers een waarde van x3 tot x15 hebben. Er is ook een Ante Bet knop waarmee de kans op het bereiken van de bonusronde groter is.

De RTP is met 96,42% flink boven het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 5.000x de inzet.

Hoe werkt de Extra Juicy Megaways Gokkast?

Extra Juicy Megaways heeft een vrij standaard speelveld van zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is geen top rol maar je kunt wel gebruik maken van de Ante Bet feature waarmee je voor een inzet van +25% meer kans maakt op het bereiken van de bonusronde. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €125 per spin.

extra juicy megaways gokkast

De symbolen bestaan voornamelijk uit fruitstukken, klokken en zevens. Wat uitbetalingen betreft pak je met een winstcombinatie van zes kersen, citroenen, druiven, kiwi’s, sinaasappels, pruimen en bessen een bedrag vanaf 0,6x tot 2,5x de inzet. Klokken en zevens tellen als premiums en hiermee pak je een bedrag van 3,75x tot 6x de inzet. Er zijn helaas geen wild symbolen aan dit spel toegevoegd.

Winstcombinaties ontstaan uitsluitend van links naar rechts met minstens drie aangrenzende symbolen. Het tuimel mechanisme zorgt ervoor dat symbolen van winstcombinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Zodoende kunnen er cascades aan lijnwinsten ontstaan.

bonusrad gok spel

Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus van Extra Juicy Megaways te bereiken zul je minstens vier scatters moeten landen. Je ontvangt dan 12 gratis spins en elke extra scatter levert vier extra spins op. Als je tussen de 12 en 20 spins hebt gewonnen krijg je nog een kans om via het bonus rad te gokken om meer spins te verdienen.

Win je direct 24 spins dan wordt het bonus rad spel niet geactiveerd. De uitkomst van het rad bepaalt of je extra spins verdient of dat de staffel aan spins wordt verlaagd.

Tijdens het bonusspel veranderen de scatters in multipliers met een waarde van x3 tot x15 per stuk. Als je een winstcombinatie met scatters maakt dan worden de scatters vastgehouden totdat je geen nieuwe winnende combinaties weet te vormen. Aan het einde van alle cascades die je met één spin hebt behaald worden alle vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld en toegepast.

gratis spins bonusronde

De Bonus Kopen

Als deze feature wordt aangeboden bij het casino waar je speelt dan kun je voor 100x de inzet de bonusronde kopen. Let er wel op dat deze feature niet geactiveerd kan worden als de Ante Bet feature actief is. Ons advies is om de bonus alleen te kopen als je speelbudget dat toestaat!

Wat is onze beoordeling van de Extra Juicy Megaways Slot?

Extra Juicy Megaways is goed te doen als je van fruitkasten houdt. De features zijn (met kleine aanpassingen) overgenomen van het originele spel waardoor het enige verschil het aantal manieren om te winnen is. Het basisspel vonden wij niet echt bijzonder maar de gratis spins bonus is hartstikke leuk en kan een mooi bedrag opleveren.

Vooral de sticky multipliers zorgen voor spannende momenten en vooral als je een behoorlijk aantal winnende cascades weet te landen. Wat wij wel jammer vinden is dat de winstpotentie verlaagd is want het originele spel biedt een maximale winst van 60.000x de inzet terwijl de megaways variant slechts 5.000x de inzet kan opleveren.

Andere slots die wij je graag onder de aandacht willen brengen zijn Mighty Hot Wilds van Inspired Gaming en Apollo Pays Megaways van Big Time Gaming. Je kunt hierboven eerst het gratis demospel uitproberen.

Pluspunten
  • Fruitkast met een megaways spelmechanisme
  • Ante Bet feature voor meer kans op het bonusspel
  • Een bonus rad gok feature
  • Sticky Multiplier tijdens free spins
Minpunten
  • De maximale winstpotentie had opgeschroefd mogen worden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip