Exterminator
3.0/5

Exterminator


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Exterminator

The Exterminator is een 3D slot van Betsoft met een grappig thema en vloeiend spelverloop.

Help de verdelger om schoon schip te maken in huis en maak kans op behoorlijke winsten. Speel met maximaal 30 lijnen om de maximale winsten te halen.

Dit spel is een van de oudere Betsoft gokkasten en momenteel alleen in flash beschikbaar waardoor mobiel spelen niet mogelijk is. Wij hopen dat Betsoft The Exterminator en andere verouderde slots binnenkort naar HTML5 omzetten.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.27% en de variantie is laag.

Hoe werkt Betsoft’s The Exterminator Slot?

The Exterminator is een 3D videoslot met drie rijen, vijf rollen en 30 winstlijnen. Met een Sticky Wild, free spins en een grappige bonusronde kan je aan dit spel veel fun beleven.

Voor geld gokken kan al vanaf 30 eurocent tot maximaal 30 euro per draai. Het thema betreft de verdelger die in een blokhut in het bos alle ongewenste dieren moet vangen. Winnende combinaties zijn te verdienen als je drie dezelfde symbolen weet te landen.

De premium symbolen bestaan uit een val, omgevallen vuilnisemmers, de wasbeer en de verdelger zelf en leveren een uitbetaling vanaf 75 tot 500 credits zodra je vijf dezelfde hebt.

De overige symbolen hebben een lagere waarde en leveren bij vijf stuks slechts 15 tot 50 munten op per lijn.

Sticky Win en Wild Reel

Tijdens het basisspel heeft Betsoft een tweetal extra features ingebakken waarmee je snel in de prijzen zult vallen. De eerste feature betreft de Sticky Win waarbij symbolen van een winnende combinatie op de rollen blijven plakken en je een respin krijgt toegekend, dit geldt trouwens ook bij scatters.

Het symbool van een vrachtwagen kan de Wild Reel functie activeren waarbij ook dit symbool blijft plakken als het valt bij een Sticky Win. De Wild Reel kan alleen op de vierde rol vallen.

Free Spins bonus

De gratis spins bonusronde gaat van start zodra je drie of meer scatters (voetafdruk) weet te draaien. Je wint een x-aantal spins en na elke draai krijg je ook een multiplier van 1x tot 5x.

Je kunt helaas geen extra spins verdienen tijdens de bonus.

 Wat vinden wij van The Exterminator Gokkast?

Dit is een spel ontwikkeld in de tijd dat Betsoft volop 3D slots produceerde zoals A Night in Paris en The Curious Machine.

The Exterminator ziet er op visueel vlak prachtig uit en het is de moeite waard om het introductie filmpje te kijken. Dit spel zit ook volgepropt met extra features waardoor de spanning behoorlijk op kan lopen.

Wil je een nieuwe Betsoft slot spelen met 3D spelelementen dat ook mobiel speelbaar is? Wij kunnen je de Back to Venus Gokkast aanraden!

Speel voor de lol of maak een account aan bij een legitieme goksite en speel voor geld. Verplaats jezelf in de schoenen van deze insectenverdelger want met de Sticky Win, de Wild Reels en de Double Up bonusronde kun je echt vette winsten behalen.

Pluspunten
  • Een goede uitkeringspercentage
  • Een leuk bedachte thema
  • Sticky Wild en Wild reels features
  • Een vermenigvuldiger tijdens free spins
Minpunten
  • Het kan een beetje lang duren om het bonusspel te bereiken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip