Euphoria
3.0/5

Euphoria


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Euphoria

Een van de nieuwe gokkasten van iSoftBet is Euphoria, een spel dat een euforisch gevoel kan opwekken dankzij het sprankelende thema en de multiplier dat in het basisspel al tot 27x de inzet kan opleveren.

Wij zijn fan van de iSoftBet slots en Euphoria behoort tot een van de top slots dat je van deze spelprovider kunt spelen. Wij vermoeden dat dit spel samen met Majestic Megaways tot de beste iSoftBet slots van 2020 gaat behoren.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 95,99% net onder het gemiddelde en de variantie is hoog. Bovendien behoort dit spel tot de Extreme Pays slots van iSoftBet.

Hoe werkt de Euphoria Video Slot?

Met een speelveld van vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win lijkt Euphoria op het eerste oog een vrij standaard slot. Niets is minder waar want via Euphoria spins kun je in de basis dankzij de sterren extra multipliers pakken. Het thema bestaat uit een prachtig kleurenspectrum met symbolen van edelstenen en kaartsymbolen. Voor geld spelen kan vanaf 30 eurocent tot maximaal 30 euro per draai.

De symbolen die voor een hoge uitbetaling zorgen zijn de edelstenen waarmee je bij een winnende combinatie van vijf stuks ongeveer 1,5x tot 13,5x de inzet pakt. Zoals gebruikelijk zijn de kaartsymbolen A, K, Q en J minder waard, hiermee verdien je bij vijf dezelfde ongeveer 1x tot 1,5x de inzet. Er is een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve het bonussymbool.

Wat dit spel spannend maakt is het stersymbool dat trouwens ook als wild telt. Dit stersymbool zorgt voor een Euphoria spin waardoor een of meerdere multipliers actief worden. Euphoria spins worden op willekeurige momenten tijdens het basisspel geactiveerd en elke ster levert een x-aantal keer een vermenigvuldiger op dat je bovenop de rollen ziet.

De Free Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je drie bonussymbolen nodig maar je kunt optioneel ook de bonusronde kopen voor 300x de inzet via de ‘Buy a Bonus’ knop (Niet beschikbaar bij Nederlandse goksites). 

Je ontvangt nu acht gratis spins en doelstelling is om zoveel mogelijk stersymbolen te landen. Terwijl Euphoria spins in de basis voor een multiplier van maximaal 27x kunnen zorgen loopt dat aantal tijdens de free spins op tot 243x de inzet.

Het werkt als volgt; elke ster zorgt voor een 2x multiplier en draai je dan weer een stersymbool dat wordt de multiplier verhoogd naar 3x. Tevens worden alle multipliers met elkaar vermenigvuldigd waardoor je maximaal een vermenigvuldiger van 243x kunt pakken. Bovendien ontvang je met vijf sterren nog een vijf extra spins.

Wat vinden wij van de Euphoria Gokkast?

Het thema van Euphoria is prima uitgevoerd waardoor dit slot er prachtig uitziet. Gelukkig heeft iSoftBet er ook een spannend spel van weten te maken dat vooral tijdens de free spins bonus een vette uitbetaling kan opleveren.

De maximale uitbetaling is 20.000x de inzet dus als je met 30 euro per spin speelt kun je maximaal 600.000 euro verdienen, een lekker bedrag voor het spelen van een online video slot.

Geniet hier in ieder geval alvast van het gratis Euphoria demospel zodat je kunt ontdekken of je dit slot voor geld wilt spelen.

Voor geld spelen kan prima bij een door de kansspelautoriteit gelicenseerde goksite. Ook hier ontvang je als nieuwe speler meestal een welkomstbonus in de vorm van extra speelgeld of free spins.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip