Electric Wilds
3.0/5

Electric Wilds


Home » Electric Wilds

Electric Wilds is een nieuwe gokkast release van Northern Lights dat onder het Silver Bullet platform van Relax Gaming is uitgebracht. Het thema is gebaseerd op elektriciteit maar op visueel vlak kun je dit spel niet vergelijken met Rabcat’s Nikola Tesla’s Incredible Machine.

Wat game play betreft heeft Northern Lights een aantal leuke features toegevoegd waaronder het elektriciteit symbool waarmee je extra wilds verdient.

Een stuk minder is het feit dat je maximaal slechts 500x de inzet kunt winnen waardoor dit spel minder geschikt is voor high rollers .

Speel je liever een Northern Lights gokkast met een hogere maximale uitbetaling dan kunnen wij je All Star Knockout aanbevelen. Het theoretische uitbetalingspercentage van Electric Wilds is 96,17% en de variantie is laag.

Hoe werkt de Electric Wilds Gokkast?

Het speelveld van Electric Wilds bestaat uit drie rollen, drie rijen met 5 vaste lijnen. Direct voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 30 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit wat lijkt op de kop van i-robot, en gekleurde geladen kristallen. Drie dezelfde premium symbolen op een actieve lijn leveren een bedrag op vanaf 6x tot 20x de inzet (voor i-robot).

De speelkaartsymbolen A, K, Q en J zijn minder waard, drie dezelfde speelkaarten levert een bedrag op van 2x tot 4x de inzet. Het wildsymbool vervangt alle andere symbolen en levert met drie wilds ook 20x de inzet op.

Lightning Overprint

De lightning overprint feature is leuk bedacht door Northern Lights. Elke symbool op de rollen kan op willekeurige momenten rechts onderaan een bliksemschicht bevatten.

De bliksemschichten zijn verbonden met de matrix aan de rechterkant van het speelveld.

Zodra je horizontaal, verticaal of diagonaal een lijn met bliksemschichten kunt verbinden an wordt één symbool geselecteerd dat wild wordt.

Zodoende worden alle symbolen van dezelfde soort nu wild.

Met een beetje geluk ontgrendel je de super lightning overprint feature waardoor er met een enkel symbool meerdere bliksemschichten aan de matrix worden toegevoegd.

De Repeater Bonus

Om de repeater bonus te verdienen zul je het gehele speelveld met hetzelfde symbool moeten vullen. Het speelveld verandert nu naar een scherm met vijf elektriciteit buizen waarvan er één gebroken is.

Bovendien wordt het bedrag waarmee je de bonus bereikte eerst uitbetaald. Als je op de startknop drukt stroomt er een vonk door de buizen totdat het stopt.

Stopt de vonk op de gebroken buis dan is de bonusronde direct voorbij. Springt de vonk over naar een werkende buis dan win je nogmaals het bedrag als waarmee je de bonus begon en is de buis gebroken.

Wat vinden wij van de Electric Wilds Gokkast?

Hoewel dit spel er matig uitziet is het best leuk doordat het spelverloop anders is dan dat je doorgaans gewend bent. De lightning overprint feature zorgt voor spannende momenten tijdens het basisspel en de repeater bonus kan ook een redelijk bedrag opleveren.

Met de maximale uitbetaling van 500x de inzet slaat Nothern Lights de plank mis, dat zou ons inziens minstens 2.000x de inzet moeten bedragen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je gelijk voor geld wilt spelen dan kunnen wij je één van onze favoriete Nederlandse goksites aanbevelen.

Spelen bij een legaal online casino heeft als voordeel dat je veilig en vertrouwd met iDEAL kunt storten. Bovendien ontvang je ook hier als nieuwe speler een welkomstbonus.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip