Electric Avenue
3.0/5

Electric Avenue


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Electric Avenue

Electric Avenue is een online slot met een jaren tachtig thema ontwikkeld door All41Studios voor Microgaming. Als je de titel Electric Avenue hoort dan doet het je denken aan de hit single van Eddy Grant uit de jaren tachtig maar helaas komt zijn soundtrack niet in dit spel voor.

Als je dit jaren tachtig thema kunt tolereren dan is dit wat game play betreft een hartstikke leuke gokkast om te spelen. Uniek is de game play echter niet want All41Studios staar erom bekend dat zij zowel features als het spelverloop van andere bekende spelproviders kopiëren.

Op de achtergrond zie je de stad Miami en wat symbolen betreft kom je alles uit de jaren tachtig tegen waaronder Michael Jackson’s Thriller jas, de DeLorean uit Back to the Furture, een Rubiks Cube, een soundblaster en een polaroid camera. Het theoretische uitkeringspercentage is 95.49% en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt de Electric Avenue Gokkast?

Het speelveld van de Electric Avenue gokkast is opgedeeld in 6 rollen, vier rijen met 4.096 ways to win. Indien je direct voor geld wilt gokken dan kan dat vanaf 20 eurocent tot maximaal 30 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit een rubiks cube, een paar gymschoenen, een polaroid camera en een soundblaster. Zodra je zes dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 2x tot 25x de inzet.

Een hippe jaren tachtig bril, een blikje frisdrank en vier speelkaart symbolen zijn bij zes stuks goed voor 0,75 tot 1,25x de inzet. Dankzij het aantal manieren dat je kunt winnen kun je al in het basisspel zonder extra features al een mooie uitbetaling pakken.

De Wild Reels Feature

De wild reels feature kan op de rollen 2, 3, 4 en 5 voorkomen waarbij de wilds een complete rol in beslag kunnen nemen. Behalve dat het wild uit klapt is kan ook nog een vermenigvuldiger aan de rollen gekoppeld worden, dat werkt als volgt;

  • rol 2: x2 multiplier
  • rol 3: x3 multiplier
  • rol 4: x4  multiplier
  • rol 5: x5 multiplier

Met een enkele draai kun je maximaal twee wild reels landen.

De gratis spins bonus

Zodra je drie of meer symbolen met een DeLorean (de scatter) op de rollen krijgt dan gaat de free spins bonus van start. Je zult eerst een van de volgende keuzes moeten selecteren;

  • 7 Electric Free spins met sticky power wilds
  • 10 Neon Free spins met de wild wheel feature

Ons advies is om de Neon Free spins te selecteren want je ontvangt standaard meer gratis spins en de multiplier rad kan tot maximaal 55x oplopen. Tijdens de free spins bonus is het mogelijk om het maximale uit dit slot te halen en dat is 6.833x de inzet.

Wat vinden wij van de Electric Avenue Slot?

Ondanks dat Electric Avenue wat het spelverloop een kopie is van Big Time Gaming’s Danger High Voltage slot is het toch een ontzettend leuke video slot.

Het lukt All41Studios elke keer weer om een goede kopie van een bestaand slot te ontwikkelen alleen is de uitbetalingspercentage wel wat onder het gemiddelde.

Als je liever een slot met een jaren tachtig thema speelt dat uniek is dan kunnen wij je NetEn’ts Hot Line aanbevelen. Speel dit spel lekker gratis via GokkastenStip.nl of maak een account aan bij één van de legale Nederlandse goksites.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip