El Paso Gunfight
5.0/5

El Paso Gunfight


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » El Paso Gunfight

El Paso Gunfight xNudge is een online gokkast van NoLimit City dat in 2021 werd uitgebracht. Het thema is gebaseerd op het legendarisch vuurgevecht in de El Paso straat in Texas. Het verhaal gaat dat er in 1881 een spectaculair vuurgevecht ontstond waarbij binnen vijf seconden vier doden vielen.

Marshall Dallas Stoudenmire was met zijn Smith & Wesson verantwoordelijk van drie van de doden. NoLimit City heeft het thema perfect uitgevoerd met op de achtergrond het drankenkabinet van de saloon en op de rollen verschillende gunslingers. Het is niet de eerste wilde westen slot van deze spelontwikkelaar, zo hebben zij in het verleden ook de waanzinnige gokkast Deadwood uitgebracht.

De xNudge Wilds van El Paso Gunfight spelen een belangrijke rol want die kunnen zorgen altijd via de nudge feature dat ze volledig in zicht zijn. Bovendien kunnen de xNudge wilds ook een multiplier opleveren. Tijdens het basisspel is er ook nog de Deputy en Marshall Raids feature. Wat gratis spins bonusrondes aangaat zijn er maar liefst vier verschillende soorten. Spelers die het geduld niet kunnen opbrengen om de bonus via het basisspel te bereiken kunnen de bonusrondes kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,04%. Let wel op de RTP bij het casino waar je speelt want er is ook een lagere staffel van 94,24% De volatiliteit is ontzettend hoog en de maximale winst bedraagt 44.440x de inzet.

El Paso Gunfight specificaties

SoftwareNoLimit City
Release Datum04/05/2021
RTP96,04%
VariantieExtreem Hoog
Winlijnen216 tot 43.334 ways to win
Rollen5
Rijen5
Minimale inzet€0,25
Maximale inzet€50
Maximale winst2.000x de inzet

Werking van de El Paso Gunfight Gokkast

El Paso Gunfight bestaat uit een raster van 5×5 symbolen met in de basis 216 manieren om te winnen. Als je het complete speelveld weet te ontgrendelen dan stijgt het aantal win manieren naar 43.334. Winnen doe je door drie dezelfde symbolen vanaf de linkse rol te landen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €50 per draai.

De speelkaarten in klassieke stijl leveren het minste op. Met vijf van dezelfde soort pak je een uitbetaling van 0,8x tot 1x de inzet. De vier personages Bystander, Hale, Kremkau en Campbell tellen als premiums. Hiermee pak je bij vijf stuks een maximum bedrag van 2x tot 6x de inzet.

Stoudenmire telt als het xNuge Wildsymbool waarmee je verschillende features kunt activeren. Dit wildsymbool komt voor op de rollen 2, 3 en 4 en is 3 rijen hoog. De nudge feature zorgt ervoor dat dit symbool altijd volledig in zicht is en elke nudge zorgt ervoor dat de vermenigvuldiger met +1 stijgt.

Als je meerdere wilds landt dan worden de vermenigvuldigers eerst bij elkaar opgeteld voordat ze worden toegepast.

Deputy and Marshall Raid

De Deputy and Marshall Raid features worden actief zodra je het Deputy of Marshall symbool weet te landen. Het kan ook voorkomen dat je beide symbolen draait. De volgende features worden hiermee geactiveerd;

  • Deputy Badge: hiermee worden alle symbolen met een lage waarde vervangen door één lage waarde symbool.
  • Marshall Badge: vervangt alle symbolen met een hoge waarde met één hoge waarde symbool.
  • Beide Badges tegelijk: een combinatie van bovenstaande features en het de rijen op de laatste rol worden ontgrendeld.

Door de symboolvervanging van deze features maak je dus meer kans op het vormen van winstcombinaties. Een combinatie van beiden vergroot het aantal manieren om te winnen.

4 Dead in 5 Seconds

Als je alle personages van het El Paso Gunfight vuurgevecht (vier personages en het Stoudenmire Wild) weet te landen dan wordt de 4 dead in 5 seconds feature geactiveerd. Dit zorgt voor een respin waarbij het wild symbool de middelste drie rollen volledig bedekt. Hiermee kan je dus met een enkele respin een mooie geldprijs winnen.

Behalve bovengenoemde features zijn er nog vier verschillende bonusrondes die we hieronder omschrijven.

Gunfight Spins

Als je drie scatters op de middelste drie rollen weet te landen ontvang je 8 gunfight spins. Draai je tegelijkertijd een badge symbool dan ontvang je nog een extra spin en wordt de bonusronde opgewaardeerd. De scatters veranderen nu in jumping wilds dat je waarschijnlijk herkent van de San Quentin xWays gokkast.

Elke draai verspringen de wilds naar een willekeurige plek op de rollen. Als een jumping wild tegelijkertijd op dezelfde rol als Stoudenmire valt dan wordt de waarde van het Stoudenmire wild verdubbeld.

Deputy en Marshall Gunfight Spins

Deze bonusrondes worden actief zodra je drie scatters tegelijk met een Deputy Badge of Marshall Badge draait. Je ontvang 9 gratis spins en het badge symbool waarmee je dit bonusspel hebt geactiveerd blijft staan. Bovendien geldt dezelfde regel als met de Deputy and Marshall Raid feature ten opzichte van het veranderen van symbolen met een hoge of lage waarde in hetzelfde symbool.

Drunken Gundfiguth&r Spins

Dit is verreweg de beste bonusronde van el Paso Gunfight. Dit bonusspel wordt actief als je drie scatters en beide badges draait. Je ontvangt 10 gratis spins en de eerste en laatste rol zijn nu volledig ontgrendeld. Je krijgt nu maar liefst 5 jumping wilds en de Stoudenmire wilds blijven tijdens de rest van het bonusspel plakken. De waarde van Stoundenmire wordt verdubbeld zodra een jumping wild erop valt.

Bonus Buy Opties

Als je het basisspel wilt overslaan kan je een van de bonus features kopen. De reguliere Gunfight spins kost 80x de inzet en de andere bonusrondes bedragen 400x tot 800x de inzet. Het is ook mogelijk om de 4 dead in 5 seconds bonusspel te kopen. dat kost je dan 300x de inzet.

Onze tip is om uitsluitend een bonusronde te kopen als je speelbudget dat toestaat. De volatiliteit is extreem hoog dus het kan voorkomen dat je de complete inzet verspeelt.

Wat vinden wij van de El Paso Gunfight Slot?

El Paso Gunfight xNudge is een online gokkast waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten. Het thema is goed uitgevoerd en er zijn zoveel features dat elke draai een mooie uitbetaling kan opleveren. Het basisspel zorgt al voor spannende momenten laat staan de bonusrondes.

Wat het bonusspel aangaat heb je het meeste geluk als je de Drunken Gundfiguth&r Spins weet te bereiken. Tijdens onze testsessie wisten wij het geld van de bonus buy optie (800x de inzet) te verdubbelen. Probeer het demospel hierboven maar eens en bepaal wat jij ervan vindt.

Pluspunten
  • Twee spannende features tijdens het basisspel
  • Waanzinnig western thema
  • Vier gratis spins bonusrondes
  • Verschillende opties om bonus games te kopen
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen bespeuren
© Copyright 2023 Gokkasten Stip