El Dorado Infinity Reels
4.0/5

El Dorado Infinity Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » El Dorado Infinity Reels

El Dorado Infinity Reels is een van de online videoslots van ReelPlay met het Infinity Reels spelmechanisme. Dit spel werd al eind 2019 uitgebracht en is vanaf vandaag gratis te spelen op GokkastenStip. Het thema gaat over de gouden stad El Dorado in Zuid-Amerika en is vergelijkbaar met de Gonzo’s Quest gokkast. Europeanen zijn tevergeefs eeuwenlang op zoek gegaan naar de mythische stad El Dorado. ReelPlay maakt het mogelijk om alsnog van deze gouden stad te genieten. Op grafisch vlak is het genieten geblazen, met op de achtergrond een waterval en zonsopkomst.

Met El Dorado Infinity Reels draait het allemaal om de Infinity Reels spelmechanisme waarmee er na elke winstcombinatie een reel wordt bijgeplaatst. Behalve een extra rol is er ook nog een winst vermenigvuldiger dat na elke winstcombinatie met +1 oploopt. Met een beetje geluk bereik je de gratis spins bonusronde waar je via een gok feature de algemene multiplier kunt verhogen.

De RTP schommelt tussen de 95,51% (tijdens het basisspel) en 96,54% in en de hoogte is mede afhankelijk van de bonusronde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 6.250x de inzet.

Werking van de El Dorado Ininity Reels Slot

El Dorado Infinity Reels heeft standaard een speelveld met 3 rollen en 4 rijen. Er zijn geen vaste winlijnen of ways to win. Er wordt gebruik gemaakt van een scatter pays mechanisme waarbij de enige vereiste is dat winstcombinaties met minstens vijf dezelfde symbolen van links naar rechts worden gevormd. Waar de symbolen op de rollen staan maakt dus niet uit. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per spin.

el dorado infinity reels gokkast

Elke keer als je een winnende combinatie weet te landen wordt er een extra rol toegevoegd en wordt de multiplier met +1 verhoogt. Dit kan theoretisch oneindig doorgaan maar je hebt al een flinke dosis geluk nodig om 12 rollen te ontgrendelen. Als dat lukt pak je nog een extra bonus van 888x de inzet.

De symbolen bestaan uit rotsblokken met edelstenen, maskers en de gouden stad El Dorado. Edelstenen leveren het minste op en zorgen bij vijf van dezelfde soort voor een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet.

Vijf maskers leveren een bedrag van 3x tot 5x de inzet op en de gouden tempel dat als scatter telt zorgt ook voor 5x de inzet.

Symbolen met indianen tellen als wild en leveren maximaal 5x de inzet op als je er vijf van weet te landen. Bovendien kunnen wilds winstcombinaties met andere symbolen (behalve de scatter) vormen.

Bonusronde

De bonusronde van El Dorado Infinity Reels kan bereikt worden zodra je vijf gouden tempel symbolen weet te landen. Voordat het bonusspel van start gaat krijg je drie opties voorgeschoteld;

  • Bank: je slaat de free spins bonusronde over zodat de winst multiplier de volgende keer dat je de bonus bereikt met x2 in plaats van x1 oploopt.
  • Gamble: hiermee kun je een gokje wagen om de winst multiplier te verhogen. Let er wel op dat als je verliest je de bonus verspeelt.
  • Play: je ontvangt 10 gratis spins en accepteert de bonus.

Er zijn in totaal vier multiplier levels zodat de multiplier op de maximale level +4 bedraagt. Hoe hoger de level des te hoger de RTP. Het kan dus lonend zijn om het bonusspel over te slaan als je genoeg tijd ervoor hebt en voor geld speelt. Je pakt dan sneller een uitbetaling en je hebt een hogere vermenigvuldiger.

Wat vinden wij van de El Dorado Infinity Reels Gokkast?

El Dorado Infinity Reels was de grote doorbraak dat ReelPlay (voorheen Chance Interactive) nodig had. Het introduceert een nieuwe spelmechanisme dat met slots als Odin Infinity Reels en Money Marciachi Infinity Reels wordt toegepast. Het is een soort tegenhanger van megaywas van Big Time Gaming.

Het leukste van Infinity Reels is dat het basisspel dankzij het groeiende aantal rollen na winstcombinaties al voor voldoende spanning zorgt. Het bereiken van de bonusronde is natuurlijk een leuk extraatje en vooral als je tijd hebt om de bonusronde op te sparen.

Op grafisch vlak valt er niets aan te merken, het thema is mooi uitgevoerd en het spelverloop is vloeiend. Je kunt dit spel hier gratis uitproberen of voor geld spelen bij een betrouwbaar casino zoals Bet365.

Pluspunten
  • Eerste slot met Infinity Reels
  • 888x de inzet als je 12 rollen bereikt
  • Gratis spins bonus met vier verschillende levels
Minpunten
  • Het kan lang duren om extra bonus levels te ontgrendelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip