EggOMatic
4.0/5

EggOMatic


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » EggOMatic

EggOMatic behoort tot één van de leukste video gokkasten van dit moment. Het spel is onlangs uitgebracht door Net Entertainment en je kunt dit fantastische videoslot gratis bij Nederlandse goksite met licentie spelen.

Dit spel zit propvol met extra features zoals een spreading wild symbool en free spins, bovendien worden er bonuseieren geproduceerd door de EggOMatic eiermachine. Speel je liever een paas slot dan kunnen wij Easter Eggs van Play ‘N Go aanbevelen.

EggOMatic heeft een beetje een jaren 50 uitstraling en zowel het spelverloop als dit videoslot zelf is zeker uniek. Het theoretische uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,48% gekoppeld aan een medium variantie.

Hoe werkt de EggOMatic Gokkast?

Het speelveld van EggOMatic is verdeeld over vijf rollen,drie rijen met 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per spin. Let er wel op dat als je tijdens het spelen van inzet wisselt dat dan de opgespaarde eieren op de lopende band (bovenaan) verdwijnen.

Er zijn tal van features inbegrepen maar laten we het eerst even over het wild symbool hebben. Het EggOMatic wild symbool is dat in de vorm van een haan en dit symbool keert de best mogelijke combinaties uit. Mocht het wild symbool tijdens het spel onder een ei verschijnt dan wordt het bonus ei op de lopende band geactiveerd.

De extra Features van EggOMatic

Naast het gewone wild symbool is er ook nog het spreading wild ei symbool. Dit symbool wordt geactiveerd tijdens het hoofdspel en free-spins en kan alle symbolen behalve het wild symbool veranderen in een wild.

Dan is er nog het free spins ei waarmee je vet veel gratis spins kunt verdienen. Verdien vanaf 7 tot maximaal 50 gratis spins met de free spins eieren.

Er zijn nog twee eieren te gaan, namelijk het muntwinst ei dat winsten kan vermenigvuldigen en een verrassing ei dat een van de eieren bonussen bevat.

Hieronder hebben we de extra features in het kort even voor je samengevat;

  • Spreading Wild Egg: Als dit symbool op een wild valt dan worden alle aangrenzende symbolen wild waardoor je maximaal 4 wilds kunt pakken.
  • Free Spins Egg: Met dit ei ontvang je free spins, dat zijn er minstens 7 tot maximaal 50
  • Coin Win Eggs: Hiermee win je het aantal munten dat op het ei staat aangeduid, dat zijn er minstens 50 tot maximaal 2500
  • Surprise Egg: Met dit ei ontvang je één van de bovenstaande features als verrassing

De gratis spins bonus

Zodra je de free spins bonus bereikt zal het je opvallen dat de lopende band gelijk vol ligt met eieren. Bovendien kun je nu ook genieten van een hogere uitbetaling voor winnende combinaties.

Het retriggeren van free spins kan oneindig doorgaan waardoor dit een ontzettend lucratieve bonusronde kan zijn.

Wat is ons eindoordeel van de EggOMatic slot?

Het is de moeite waard om dit spel minstens 20 minuten te proberen. Het zal je opvallen dat je continue prijzen kunt winnen dankzij de eieren op de lopende band waarmee je extra bonussen verdient.

De maximale uitbetaling van een enkele spin bedraagt 1.000x de inzet en dat is best redelijk. Probeer de free spins bonus te behalen want dan kan de winst snel oplopen.

Pluspunten
  • Een uniek spel met originele features
  • De extra features kunnen mooie prijzen opleveren
  • Een perfect spel voor spelers met een beperkt budget
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is met 500x de inzet een beetje karig
© Copyright 2023 Gokkasten Stip