Easter Island
5.0/5

Easter Island


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Easter Island

Easter Island is een prachtig nieuw video slot van Yggdrasil Gaming met vijf rollen en vanaf 27 tot en met 103 win regels. Inzetten kan vanaf €0.10 tot maximaal €200 per spin. Het thema betreft het tropische Paaseiland dat ook bekend staat als de grote rots.

Qua extra functies valt er voldoende te beleven want behalve uitklappende wild symbolen zijn er ook gehele rollen die kunnen expanderen. Aan weerszijden van de rollen zie je geanimeerde Moai (paasbeelden) die muntjes uitspuwen zodra je lijnwinst pakt.

Easter Island is een hartstikke leuk spel om tijdens Pasen te spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,1% en de variantie is gemiddeld.

Speluitleg en Extra functies

Standaard begin je dit spel met 27 lijnen maar je kunt extra symbolen verdienen waarmee het aantal winregels kan oplopen tot 103. Er zijn een aantal extra features zoals;

  • Symbol Swap: Na lijnwinst krijg je altijd een re-spin waarbij er symbolen worden omgewisseld met de symbolen waarmee je een winnende combinatie hebt gedraaid. Zo krijg je tijdens de re-spin meer kans om nogmaals lijnwinst te pakken.
  • Uitklappende rollen: Standaard zijn er vijf rollen met drie rijen maar als je een winnende combinatie vanaf 4 symbolen draait dan klappen de rollen uit naar vijf rijen en bij een winnende combinatie worden het zeven rijen
  • Uitklappende Wilds: Alleen op de 2e en 4e rol komen de wilds voor, als een wild deel uitmaakt van een winnende combinatie klapt het uit en blijft het plakken voor de volgende spin.

De belangrijkste symbolen zijn de stenen beeldhouwwerken van dieren waarbij de rode adelaar het meeste waard is. Vijf rode adelaren levert je direct 500 munten op.

Je kunt tot maximaal tot 1,880 de totale inzet winnen met een enkele draai, dat komt uit op een bedrag van ongeveer 400.000 euro.

Wat vinden wij van de Easter Island videoslot?

Easter Island is een spannend slot om tijdens de paasdagen te spelen. Er is helaas geen free spins bonusronde dat je kunt verdienen maar dat wordt goed gemaakt door de vele extra features. Zowel de uitklappende rollen als uitklappende wilds zijn leuk bedacht. Een ander leuk slot om tijdens de paasdagen te spelen is EggOmatic van NetEnt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip