Dynamite Strike
4.0/5

Dynamite Strike


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dynamite Strike

Dynamite Strike is een online gokkast ontwikkeld door Hurricane Games, een Stakelogic partner via het Greenlogic initiatief. We gaan weer de mijnschachten in waar we geblokkeerde symbolen kunnen opblazen waarmee het aantal ways to win stijgt. In de basis lijkt dit spel veel op Misery Mining van NoLimit City maar het spelverloop is toch anders. De graphics zijn prima uitgewerkt of de features dat ook zijn kan je verderop in onze review ontdekken.

Het met dynamiet kunnen opblazen van geblokkeerde symbolen is een van de hoofd features van Dynamite Strike. Verder is er een wild symbool, kun je respins verdienen en de Super stake feature activeren. Behalve een gratis spins bonusspel kan je tijdens het basisspel ook nog profiteren van een vermenigvuldiger via Bonus Cart symbolen. Zodra je het bonusspel bereikt wordt het volledige speelveld ontgrendeld.

De RTP is met 95,94% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en met een enkele draai kun je maximaal 5.468x de inzet winnen.

Dynamite Strike Specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum02/06/2022
RTP95,94%
VariantieHoog
Winlijnen45 tot 3.125
Rollen5
RijenVariabel
Minimale inzet€0,50
Maximale inzet€50
Maximale winst5.468x de inzet

Hoe werkt de Dynamite Strike Gokkast?

Het speelveld van Dynamite Strike heeft een aparte opstelling met vijf rollen en 1-3-4-3-1symbolen per rol. Er zijn 45 manieren om te winnen. Zodra je een winnende combinatie weet te landen worden er geblokkeerde symbolen opgeblazen en ontvang je een respin. Zodoende stijgt het aantal ways to win. Als je het hele speelveld weet te ontgrendelen zijn er 3.125 ways to win. Voor geld spelen kan vanaf €0,50 tot maximaal €50 per draai. Via de Super Stake wordt de inzet verdubbeld, je speel dan dus met minsten €1 tot maximaal €100 per spin.

dynamite strike gokkast

Winnen met Dynamite Strike kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen te landen. Harten, schoppen, klaveren en ruiten zijn het minste waard. Hiermee pak je maximaal 0,4x de inzet. Een schop, mijnwerkerslamp, pikhouweel en helm tellen als medium symbolen. Draai er vijf van voor een uitbetaling van 0,8x tot 1,5x de inzet.

Vier met goud omlijste edelstenen tellen als premiums. Bij vijf van dezelfde soort pak je 2x tot 10x de inzet. Er is ook nog een wildsymbool dat alle uitbetalende symbolen vervangt om een winstcombinatie te vormen.

Respin Feature

Na een winnende combinatie worden er twee geblokkeerde symbolen opgeblazen en ontvang je een respin. Als je dan weer een winstcombinatie draait worden er wederom 2 symbolen opgeblazen. Elke keer stijgt het aantal ways to win en dit gaat net zo lang door totdat je geen winnende combinaties meer draait. Een leuke bijkomstigheid is dat de oplopende multiplier na elke respin met +1 stijgt. De stand van de vermenigvuldiger zie je rechtsboven.

Bonus Carts

Na een winstcombinatie ontgrendel je dus twee nieuwe symbolen. Onder één van de symbolen verschijnt nu een bonus cart dat een van de volgende features bevat;

  • Multiplier Cart: verhoogt de multiplier met +1.
  • Coin Cart: hiermee ontvang je een geldprijs.
  • Duff Cart: een leeg wagentje waarmee je niks ontvangt.

Super Stake

De Super Stake feature van Dynamite Strike kost je dus een dubbele inzet. Hiermee wordt de Duff Cart uit het spel verwijderd. Zodoende pak je na elke winnende draaibeurt een multiplier of een geldprijs. Na het testen van het demospel adviseren wij je om de Super Stake te activeren. Doe dit alleen als je speelbudget dat toestaat.

Gratis Spins Bonusronde

De gratis spins bonus is te bereiken door 6 keer achtereenvolgend een winnende combinatie te landen. Dat zijn dus 5 respins waarmee je 5 gratis spins pakt. Het bonusspel speel je met 3.125 manieren om te winnen en de multiplier heeft de hoogte van de vermenigvuldiger waarmee dit spel bereikte.

Nu stijgt de multiplier na elke spin met +1 en via de wildsymbolen kan je extra spins verdienen. Wild kan je dus opsparen. Met 4 wilds pak je 2 extra spins en als je dan wederom 4 wilds opspaart pak je 5 spins.

Conclusie

Hoewel het mijnen thema een beetje uitgemolken is heeft Hurricane Games van Dynamite Strike een vermakelijke gokkast weten te maken. Het basisspel verveelt niet snel want elke draai zorgt voor actie. De bonus cart symbolen voegen ook echt wat toe tenzij je pech hebt met de Duff Carts (tip: activeer de Super Stake).

De manier waarop je het bonusspel bereikt is leuk bedacht en hier profiteer je van de instap multiplier die na elke draai met +1 verhoogt wordt. De RTP is prima en de maximale uitbetaling is ook niet verkeerd.

Andere slots met een mijnen thema die wij je kunnen aanbevelen zijn Lucky Nuggets Megaways van Blueprint Gaming en Dwarven Gems Megaways van Iron Dog Studio. Speel hierboven alvast het gratis demospel of maak vandaag nog een account aan bij Circus Casino.

Pluspunten
  • Respin feature met speluitbreiden
  • Win extra prijzen met de bonus carts
  • Super stake feature
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
Minpunten
  • Een vrij generiek thema
© Copyright 2023 Gokkasten Stip