Dynamite Riches Megaways
4.0/5

Dynamite Riches Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dynamite Riches Megaways

Red Tiger heeft Dynamite Riches Megaways al op 23 september 2021 uitgebracht. Dit spel is een megaways variant van de Dynamite Riches slot release uit 2019. Dankzij de Megaways licentie van Big Time Gaming heeft Red Tiger al verschillende megaways varianten van bestaande slots uit kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld maar aan Piggy Riches Megaways en Gonzo’s Quest Megaways. Gelukkig is Dynamite Riches Megaways een geslaagde opvolger met een maximale winstpotentie van 7.000x de inzet.

Het thema betreft een goudmijn waar mijnwerkers diep onder de grond goud delven. Er zijn vier extra features die via wild symbolen beschikbaar worden. Uiteraard is er ook een gratis spins bonusronde met een vermenigvuldiger dat tot maximaal 20x kan oplopen.

Het uitbetalingspercentage ligt met 95,71% net onder het gemiddelde en de variantie is medium. Je kunt hier het gratis demospel spelen of een account aanmaken bij BetCity Casino waar je dit spel voor geld kunt spelen.

Werking van Dynamite Riches Megaways

De Dynamite Riches Megaways gokkast wordt gespeeld met 6 rollen en 2 tot 7 symbolen per rol. Je kunt maximaal 117.649 megaways ontgrendelen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. Door het hoge aantal manieren om te winnen zijn de uitbetalingen van winstcombinaties een stuk lager vergeleken met de reguliere Dynamite Riches gokkast. Op zich een logische stap want anders zou het wel heel eenvoudig zijn om torenhoge winstcombinaties te draaien.

dynamite riches megaways gokkast

Zes dezelfde speelkaarten leveren een uitbetaling van 0,7x tot 1x de inzet op. De premium symbolen bestaan uit een lamp, pikhouweel en schop, een mijnwerkershelm, een zak gevuld met goudklompjes en wat lijkt op de eigenaar van de goudmijn. Zes premium symbolen zorgen voor een bedrag van 1,2x tot 2x de inzet.

Dynamite Riches Megaways heeft drie verschillende wild symbolen maar tijdens het basisspel heb je alleen te maken met het Dynamite Wild dat herkenbaar is aan de dynamietstaven. Dit wild kan een aantal leuke extra features opleveren, meer daarover kun je hieronder nalezen.

Dynamite Wild Features

Zodra dynamite wilds tijdens het basisspel vallen worden deze opgespaard, ongeacht of ze deel uitmaken van een winstcombinatie. Bovenaan dit spel zie je vier vergrendelde features die geactiveerd worden zodra je voldoende wilds hebt opgespaard. Je kunt met de dynamietstaven de volgende features activeren;

  • TNT Feature: Zodra je 15 wilds hebt opgespaard wordt de TNT feature geactiveerd. Zodra deze feature actief is worden alle symbolen met een lage waarde van het speelveld verwijderd. Als je tijdens de TNT feature de bonusronde weet te bereiken dan worden symbolen met een lagere waarde weer toegevoegd.
  • Golden Wilds: Na het opsparen van 30 wilds worden er tot 10 Golden Wilds aan de middelste vier rollen toegevoegd.
  • Multiplier: Deze feature wordt actief zodra je 45 wilds hebt opgespaard. Nu ontvang je een symbool van een kompas met een x2 tot x10 multiplier. De vermenigvuldiger blijft staan totdat je een winnende combinatie weet te landen. Als het lukt om nog een kompas te draaien voordat je een winstcombinatie hebt gedraaid dan kan de vermenigvuldiger tot maximaal 20x oplopen.
  • Mega Wild: Als het lukt om 60 wilds op te sparen dan wordt de Mega Wild feature actief. Dit symbool bedekt een complete rol en is gekoppeld aan een x2 tot x7 vermenigvuldiger. Er kunnen tot 4 mega wilds op de middelste rollen landen.
mega win

Gold Spins Bonus

Als je 3 of meer Gold Spin Scatters weet te landen dan gaat het Gold Spins bonusspel van start. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen. Drie scatters leveren 8 spins op en elke extra scatters zorgt voor 2 extra spins.

Tijdens de bonusronde zorgt elke winstcombinatie dat de vermenigvuldiger oploopt. Helaas kan je de multiplier tot maximaal 20x verhogen. Als het lukt om 3 scatters landen ontvang je vier extra spins en elke extra scatters zorgt voor +1 spin.

Wat is onze beoordeling van de Dynamite Riches Megaways?

Dat slots met een thema over goudmijnen populair zijn blijkt maar weer eens. Dynamite Riches Megaways is in ieder geval een goed slot om te spelen. Het opsparen van wilds maakt het basisspel spannend genoeg en vooral als je de Mega Wilds feature weet te behalen.

De gratis spins bonus is goed te doen alleen is het wel jammer dat Red Tiger de vermenigvuldiger heeft begrensd waardoor de maximale winstpotentie iets lager is. Een ander waanzinnige gokkast met een vergelijkbaar thema is Mega Mine Nudging Ways van Relax Gaming.

Pluspunten
  • Goede Megaways opvolger van de Dynamite Riches gokkast
  • Vier extra features door het opsparen van wild symbolen
  • Een gratis spins bonus met oplopende multiplier
  • Maximale winstpotentie van 7.000x de inzet
Minpunten
  • De RTP had beter gekund
  • Het is jammer dat de multiplier tijdens de free spins bonus niet verder oploopt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip